......
2009-07-31 @ 17:54:54

då var jag hemme frn göteborg. det blev kungsmässan också. fast jag hittade inga skor alls. det fanns bara svarta, vita och röda typ och det vill jag inte ha. jag får la kolla på internet! vi var också på stan och åt lunch med min bror. Miggen blev det, gooooott :D just nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla på tv eller nått. haha. Liv jag har. nej men jag får se. jag måste kanske rengöra min kamera lite, den är lite kladdig på linsen och sånt. det får jag la fixa nu då :D
Puss

Så det tog mig en hundradels sekund.
2009-07-31 @ 11:45:00


hejhejhejhej. nu ska jag snart börja städa mitt rum -.- det suuuuger. fast det är inte så stökigt som det brukar vara, så det går nog ganksa snabbt! sen ska jag med mamma och pappa till Göteborg, vi ska typ till skandinavienphoto och sen ska vi kolla på skor till mig :D:D jag vill ha converse men jag vet inte vilken färg jag vill ha. hoppas det finns någon fin! men nu ska jag platta håret och sen städaaa.
Puss

So I thought.
2009-07-31 @ 01:26:12


Myyyyyyyyyyys. Jag ser lite tjock ut.

nu är jag hemma från Lisa. det var jätte mysigt!! kladdkakan var sjuuuukt god fast grädden lite mindre god, det var nog sockret som saknades! vi kollade på typ två filmer. vi började med en som ingen fattade någonting av så vi stängde av den och sedan blev det någon cp film XD fast den var ganska  rolig!! Hata Göteborg hette den :D helt cp. Sen satt vi och snakc massa och sånt. Lisa mobbning om att jag har kort hår!!!!!!!!!!!!! men lisa var snälls en och sa att fddet var lång :D hahaha. fast det är det ju inte.

Jag har typ inte riktigt fattat att Lisa ska åka till usa och vara borta ett år :O det är cp. fast askul för henne :D jag hade velat åka på sånt fast jag hade inte klarat det alls XD jag är liiiite klen på vissa saker. hahahahah. det kommer vara så tomt här hemma ju. Lisa är ju mamma till alla barnen!! :D hahaha. Nu ska jag fixa skype och sen nana!!!
Godnatt.
Puss

But no one never has to know, that inside we're broken.
2009-07-30 @ 16:15:26

Igår efter jobbet sova jag en liten stund sen kom Mirre hit och vi gjorde milkshake och kollade på film, najs. åt sendan lite toast typ kl 12, asgott!! idag har jag jobbat också. Det gick ganska bra idag fast det var två stycken som tappade sina sånna cocacola glas så det kom glas överallt. Inte bra. Men det löste sig. det var också en som hade slängt ner en happy meal med leksaken i och sen frågade hon mig om jag kunde kolla om det låg där :S jag bara drog fram soporna och sen började hon rota typ XD fast hon hittade den inte :( pooh. haahhahahaha. Lite kul var det.

Ikväll ska jag hem till Lisa och äta kladdkaka som hon har bakat :D fööööör gullig. Mirre och Thïlda ska också dit : mysmysmysmys. Aja nu ska jag äta!! maaaaaaaaaaaat <3 haha.
Puss

Sound of the sun.
2009-07-29 @ 16:43:38


igår kväll gick jag och Mirre en lite promenad och tog lite bilder! jag fick skoskav och det gjorde ont. haha. men det blev några fina bilder i alla fall! sen chilade vi lite på stan och sen gick vi till Lisa för hon skulle få ett armband som vi köpte i grekland! hon blev jätte glad :D tror jag XD hahaha. joo men det blev hon!! sen stnnade vi där och sen skulle vi hem vilket var asläskigt. vi hade ju inga cyklar så vi fick gå.

Idag har jag jobbat, det sööööööööööööööööööög. seriöst, tråkigate dagen jag hat jobbat. fast bessi var där så det var j kul och sen kom också Mirre och Milla dit :D askul!! nu ska jag sova eller kolla på film, jag har inte bestämt mig än XD hahah.
Puss

Kom så glömmer vi döden, han röker i vår säng.
2009-07-28 @ 17:59:30


Klantig? jaaa..
2009-07-28 @ 15:45:22

Idag gick jag upp tidigt och åkte med pappa till läjet för att köpa bröd och sen till Asproths för att kolla på tapetet! lånade hem en katalog med den som jag vill ha :D så jag ska kolla litre hur det blir. jag tror att det blir bra. jag var ju tvungen att vara hemma i tid eftersom jag skulle jobba. trodde jag. jag är så sjukt klantig ibland. Jag skulle börja kl 12 idag så jag bytte om cyklade till donken men sen halvvägs så kom jag på att jag inte hade fått någon påminnelse (jag brukar sätta en sån på mobilen dagen innan jag ska jobba). så jag fick ringa pappa så fick han kolla på internet. och självklart var det inte idag utan imon jag skulle jobba :D:D askul!!!!................ -.-

Kom hem sen och åkte till stranden med pappa i två timmar kanske. Det var inte jätte varmt men det var ganksa skönt att vara ute lite. Jag har också upptäckt att jag tror att jag är allergisk mot någotn:O men jag vet inte mot vad. mina ögon rinner och blir typ förkyld. inte bra. åh just det, Catrin har åkt till Australien nu i ett år :( och allt cpade så vi träffades aldrig innan hon åkte :( senast var på skolavslutingen och det var ju bara i en timma eller något, Men ah hoppas hon får det asbra :D:D jag tror det kommer bli bra!!! :D
oj vad långt jag skrev XD hahaha.
jag får damp. igen. det funkar inte att lägga upp bilder. seeeeeeeeeegt.
Puss

I wonder....
2009-07-28 @ 00:11:46

Var med Mirre idag då. Hon stack hem för ett tag sen och nu har jag tagit på mig pyjamasen och ska snart sova :D ska upp ganska tidigt imon för jag och pappa ska till tapetaffären imon när dom inte har lunchrast XD haha. Sen kl 12 ska jag jobba. jag och mirre gjorde inte så värst mycket idag, spelade lite sims och kollade på Harry Potter 1 XD hahahaha. geeks. Men jag gillar det. Nej nu måste jag sova. fast jag kaske ska läsa lite först!
Puss

Every day is exactly the same.
2009-07-27 @ 13:13:10


alla bilder ser typ likdanan ut jag vet men detta är sista. tror jag.

Jag gick upp ganksa tidigt idag för jag och pappa skulle till asproths och kolla på tapeter men när vi kommer dit såp set vi en skylt så står det att det är lunch stängt -.- måste alla äta samtidit eller? XD hahaha. Så vi fick åka och handla istället och åka dit en annan gång!! Vi orkade nämligen inte vänta i en timma.

idag ska jag vara med Mirre!men först ska jag platta håret och sånt. jag vet inte vad vi ska hitta på idag, det regnar ju så något som man kan göra imonhus! det blir nog braaaaa.
Puss

Att presentera ett svin.
2009-07-26 @ 19:24:43

Baajs vad jag har tråkigt. haha. Jag ligger i min säng och lyssnar på Kent :D:D Föör bra är det. Lyssnalyssnalyssna!!! det bästa albumet är ju lätt Du och jag döden. alla låtar är bra :D jag har inte lyssnat så länge på dom så jag är lite efter kanske men skit samma!! ett av mina favorti band i alla fall :D

jag har verkligen inget att skirva om. Jag sitter bara och går in på bloggar och sidor 1000 gånger fast jag vet att inget nytt har kommit upp XD hahah. jag får la kolla på film fast det brukar inte bli som jag säger XD
Puss

Dressed for friend requests.
2009-07-26 @ 16:44:34


Idag har jag faktiskt varit på stranden. Det var inte jätte varmt kanske men ibland blev det skit varmt och ibland blev det kallt. haha. Jag kollade lite på film på pappas ipod men jag hann inte se klart den. Sen åkte vi till 57 grader nord och köpte glass!! asgott var det :D Nu sitter jag hemma eller ligger kanske och är astrött. jag fattar inte hur jag kan vara så trött. helt cp. jag vet inte vad ja ska göra sen men jag kommer väll på något! Fick nyss ett sms också om någin strand fest på torsdag. Har ingen aning var det ligger där den vra heller XD hahaha. Men ah får se!
Puss

Picking insects off plants.
2009-07-25 @ 22:56:42


There's a good reason these tables are numbered honey, you just haven't thought of it yet.
2009-07-25 @ 22:18:03

Jag och mamma var ute lite innan och tog lite kort!! men mitt batteri tog slut sen, typiskt. Och sen, åååååh det är så äckligt. I våran trädgård så stod mamma och tog kort på någon blomma och så kollade jag ner lite och då såg jag typ en lite svans och sen såg jag vad det var. Det var död mus!!!! :O sjukt äckligt. och mamma stod nästan på den. uuuuuusch. Jag bara skrek och sprang iväg och mamma gjorde samma sak fast hon visste inte varför hon gjorde det XD hahaha. Pappa fick slänga nort den! haha.

Har gjort om lite här på bloggen med! Gjort hela bloggen bredare så att bilderna blir större! :D har också lixat lite med kategorier och gjort headern till en länk så att man kommer till start sidan!! ville ha sån mouseover men det funkade inte. poooh. men aja det blir bra. Nu ska jag lägga in bilderna på datorn och sen lägga ut en bild! om typ 10 min eller kanske mer. haha.
Puss

Chasing cars.
2009-07-25 @ 17:17:18


Olivia!!

Igår var jag med Olivia. Vi fixade en blogg till henne!! Här är den :D Vi var ute lite och sen kollade vi på Lejonkungen :D för bra är den!! sen stack jag hem och kollade på tv med broder.

Idag har jag jobbat till halv 4. jobbigt. fast det var ganksa slappt idag, inte så mkt folk heller! Träffade folk där också som jag kände :D kulkul. Nu ska jag ta en macka och sen fixa mitt hår.
Puss

Hejhejhejhejhejhejhej.
2009-07-24 @ 12:42:39

vaknat nu och jag har inte kollat ut genom fönstret än så jag vetinte hur vädret är. men jag kan ju gissa att det är regn eller jääääätte mycket moln. Ska snart hitta något som man kan ha på sig idag också, har på något nu men jag tror inte jag ska ha det XD sen måste jag smsa eller ringa olivia. Fast jag vågar inte göra det än för jag tror att hon sover. Hon sover länge. hahaha. Får lah oppas att hon vaknar snart! Jag vet inte vad vi ska göra. det blir nog det vanliga typ. Gå ut lite och ta med kamrorna och kanske ta en fika. Vem vet. haha. aja ha det braaaaaaaaa.
Puss

When the full moon turns white that's when I'll come home.
2009-07-23 @ 21:02:48


Jag är aaaaaaasmätt. Kom nyss hem från stan där jag har ätit med familjen! :D asgott var det! såååååsen gör ju allt!! den är sjuk den såsen :D nu sitter jag och kolla på zach and cody XD vilket liv jag har. Men jag har inget annat att göra. Får la kolla på film eller nått.

Imon är det fredag och jag ska vara med Olivia :D mysmys. vi ska fixa lite saker och sewn vet jag inte. Det kommer inte heller vara någon hemma hos mig på kvällen eller på lördag morgon :) ganksa skönt fast jag ska jobba på lörrdag -.- seeeegt.
Puss

Kanske göra ingenting.
2009-07-23 @ 12:42:01


bajs på vädret säger jag bara. fast jag gillar när det regnar ibland. det är ganska mysigt iblöand tycker jag :D och man kan sitta vid datorn utan att känna att man måste gå ut. hahaha. Tränade idag igen kl 9. asjobbigt var det idag, Mycket jobbigare än förra gången tycker jag. Min träningsverk från i tisdags har inte försvunnit än heller så jag kommer ju ha typ dubbel XD hahaha.

Idag tror jag att jag ska kolla på tapeter med pappa! om han hr tid. vilket jag hoppas på. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla på film eller nått. Klockan är ju inte ens mycket och jag har hunnit med massa känns det som XD nej men nu ska jag gå och göra inget igen.
Puss

Glöm inte att rösta på mig!! man får rösta två gånger! Här är tävligen.

A message for the unknown.
2009-07-22 @ 21:24:36

Nu har jag fixat en ny header. Jag vet inte om jag gillar den men det blir nog bra! det är ju i alla fall lätt att byta till nya bilder :D men den passar inte riktigt in till den övriga designen men jag får la jobba lite på den kanske. Har också kollat på en film idag. Full of it hette den. den var bra fakiskt! Det handlade typ om en tönt som kom till en ny skola och ville bli populär och då ljuger han om allt om han själv och sen vaknar han en dag och allt han har ljugit om är sant typ. Lite konstigt kanske men den var bra :D

Jag är med i Linas foto tävling med tema sommar! gå in här och rösta på mig!! :D nr 5. Om du vill då. hahaha. Taaack!
Puss

Space monkey.
2009-07-22 @ 17:37:31


Cupcakesen!



Hemma från stan nu! mysmys var det. Vi gick lite på stan och sen gick till espresso house och fikade :D brownie och mocha latte blev det för mig! gottis. Satt där ett tag och sen skulle jag ju vara med Cartin med så blev det inte :( pooooh. Hon had jobbat och sånt och var lite trött så det fick bli en annan gång! på lördag tror jag att det ska bli av :D hoppas det i alla fall.

Nu ska jag göra om lite på bloggen tror jag. Byta lite bilder headern och kanske  ändra lite mer, jag vet inte. jag sak också fixa nya grejer där jag hade typ citat från låtar! :D måste ha lite nya eller kanske en heölt ny sak. jag får se! Ska också fixa header till thilda och hjälpa catrin med hennes blogg! :D
Puss

Here we go again.
2009-07-22 @ 11:07:44

godmorgon. Ställde klockan idag så jag inte skulle sova så länge! ska snart böra mig i ording för jag ska till stan kl 1 och fika med Mirre och Thilda :D mysmys´. Vet inte vilket cafe än men jag tror det blir EH. haha. Sen efter det ska jag vara med Catrin :D aslänge sen vi träffades så det ska bli askul!!

Igår kväll var jag med Mirre, åkte lite skateboard igen, lite pinsamt bar när det kom en som åkte skateboard bra. haha. Han var ju asbra fast som tur var åkte vi inte då utan vi stod stilla XD haha. Sen kollade vi på Morden i Midsomer också och åt cupcakes och chips :D goooooott.
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0