How did we get here?
2009-04-30 @ 19:57:17

Nu sitter jag och kollar på extra materialet till Twilight :D:D Asbra!! haha. Sitter och väntar på Mirre och Bessi med. vi ska typ chilla. Ingen orkar göra något så vi ska typ köpa godis och sen typ gå och chilla någonstans om alla vill :) Jag vill. haha.

Jag har hittat en aschill låt. Eller jag har haft den länge bara att jag inte har orkat lyssna på den. Det är typ en sova låt. Asgött. Rough hands med Alexisonfire :D
Puss

The feel good drag.
2009-04-30 @ 15:52:17

Hemma från skolan nu och är skit varm. Det är verkligen asvarmt här ju. Skolan var asseg idag. Började kl 10 och hade 40 min lektion sen hade vi typ hål till typ 14.20 :O så jag och Catrin cyklade till donken och köpte mcflurry :D Asgott. Sen hade vi engskla men vi behövde inte vara där så var ute och gjorde lite papper som fick :) Sen två lektioner till och nu är jag hemma. Jag är varm. Haha. Sen ska jag kanske ner till stan med mirre!
Puss

You always were the one to show me how.
2009-04-29 @ 23:16:18


Hej.
2009-04-29 @ 19:05:24

Idag har jag bara chillat. Varit ute med datorn typ hela tiden och solat typ. Asgött. Var inne sen och kollade på Törnrosa XD hahaha- Den var typ bara en timma så det gick asfort. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, jag vill fixa illustrator men det cpar heöa tiden så det funkar inte. Jag trr att jag måste ladda hem det igen eller nått men jag vågar inre pga lagen :P haha. Nu sak jag äta knäckebröd.
Puss 

Chill.
2009-04-29 @ 11:25:02


Hade provet idag då, det gick bra tror jag. det kändes bra i alla fall. Asgött sen när man kom hem så var kl typ bara 10 :O Så jag åt lite macka och sen gick jag ut lite och tog lite kort! Nu sitter jag i trädgården med musik och datorn. Få se vad jag gör sen.
Puss

I'm drowning in my sleep.
2009-04-28 @ 22:15:45

Idag har jag varit i skolan och sen vara pluggat hemma. Jag har prov imon och jag är sjukt nervös. Det känns som jag inte kommer klara det. Men hoppas det. Det är skit svårt tycker jag. Fysik är det prov på. Jag kan typ ett kapitel bra men det andra är helt cp. Hoppas att det ine kommer så mycket på det då.

Imon har jag då provet och sen slutar jag. Då sak jag bara vara hemma och chilla, kolla på ugly betty och dphv som jag har spelat in. Ta lite kort kanske om det jag kommer på något :P haha.
Nu sak jag plugga lite till se sooooova :D
Puss

What are you so afriad of?
2009-04-27 @ 21:24:52

Jag har ju glömt att säga hur konserten var. Den var sjukt bra. Underbart. För bandet (Intohimo eller nått) var också skit bra fast dom var tyo ganska lika underoath, asså typ kopierat från dom. Sångare gjorde samma rörelser typ och det lät typ likadant men det var bra :D Men asså Underoath var helt sjukt bra :D:D Måste se dom igen alltså. Det änmdå dåliga var att det var kort. Dom spelade typ bara i en timma, det brukar vara typ minst en och en halv. Men alla låtarna var bra men dom glömde några som jag ville ha :P hahah. Ååååhh det var skit bra :D hahahah.
Puss

I can't see in the dark.
2009-04-27 @ 20:05:45


Idag är jag verkligen sjukt trött. Var på tandregleringen idag med, fick reda på när jag ska ta ut tandställningen :D den 15 Maj :D:D:D Asgött! sen har jag chillat här hemma och plugga fysik. Jag har prov på onsdag och jag orkar inte det. Det är assvårt tycker jag. det är typ ingen här hemma som kan det heller så jag har massor att fråga imon i skolan.

Nu ska jag kolla lite på läder på intenet och sen kanske kolla på OC, det var ett tag sedan :D
Puss

Hemma.
2009-04-26 @ 19:52:38

Då var jag hemma från Skövde :D Det var kul! Vi kom till kvartsfinal i a-slutspelat och vi spelade skit bra den sista matchen, vi kunde ha vunnit om vi hade satt alla skotten. Men det var kul ändå, snygga människor med (hatten och Matsalen) hahha. Fast buss resan hem var lite seg, jag var astrött och det var typ några som skrek och skrattade ashögt 24/7 men aa det gick la bra ändå.

Nu ska jag chilla och kanske kolla på gossip girl som jag fick spela in sen sak jag sova tidigt, sjukt trött. Imon ska jag till tandregelringen och nästa gång jag sak dit ska jag ta ut tandställningn :D:D:D
Puss

Imooooooon!!
2009-04-22 @ 22:34:59

                                                                                               Underoath.

Varit lite dålig på att skiva nu men jag inte haft tid. Min dator har sen har jag massa att göra. idag har jag varit i skolan och sen åkte jag till stan med Mirre och Thilda :D mysmys. Sem hem och börja packa min väska, kunde inte packa så mycket eftersom jag ska använda massa saker imon och på fredag. Får skynda mig skit mycket på fredag hem efter skolan.

Imon är det torsdag och det är skola som vanligt men sen ska jag till Göteborg :D:D UNDEROATH!!! Åh jag läääääääängtar! Det ska bli skit kul. Förbanden är också asbra, jag kan inga låtar så men jag har hört dom :D Sen snabbt hem och sova. Jag tror inte jag kommer att skirva mer denna veckan, kommer hem på söndag så det blir la då eller på måndag!
Puss

Why don't we sit right here for half an hour?
2009-04-21 @ 21:58:23

Jag var inte med idag på tränigen. Jag fick inte för min föräldrar bara för att jag sak bli frisk snabbare och vara det till helgen. Men då kommer jag kunna träna på hela veckan så jag kommer vara dålig. Men jag ska försöka vara bra! Jg sak snart gå och lägga mig tror jag, är askit trött och jag börjar tidigt imon.

Imon är det skola till kl4 sen ska jag kanske till espresso house med Thilda och Mirre! Sen måste jag handla till fredag för jag måste ha något på bussen. Sen är det och börja packa. Jobbigt att göra det två dagar innan man ska åka men jag hinner inte på torsdag, kommer inte vara hemma alls typ. Och på fredag hinner jag inte heller. Prov och sen sak jag åka!
Puss


Never again.
2009-04-21 @ 18:11:06


Idag mår jag faktiskt lite bättre! så jag ska träna idag :) Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit i skolan och varit hemma och chillat typ. Och nu sitter jag och lyssnar på Underoath!! Bara två dagar kvar tills jag sak se dom :D:D:D asnajs! Jag skulle behöva hoppa över sista lektionen för att dom jag ska åka med vill dit s snabbt som möjligt. Men idag fick jag reda på att den lektionen var inställd så jag får ingen frånvaro! asbra. Nu ska jag smsa lisa.
Puss

För gullig.
2009-04-20 @ 16:59:54

Idag är jag typ sjuk. Jag har skit ont i huvudet och är förkyld. Kommer säkert få feber med jag hoppas inte det. Jaghar inte gjort så mycket idag mer än varit i skolan och haft tråkigt. Men när jag kom hem såg jag en lapp på mitt från min bror, det stod typ För att du är du, bäst med. ily<3 //ludvig. Så hade han köpt nudlar till mig, ingen aning varför men lappen var asgullig!! :D Tack<3

Nu ska jag chilla och sen ska jag cykla till Lisa för vi sak til träningen. Jag ska inte vara med men jag sak kolla. Jag orkar inte det egentilgen men jag måste för vi ska spela cup i helgen så jag mpåste vara där. Nu ska jag chillidilla!
Puss

No, I'm not.
2009-04-19 @ 20:11:42Nu har jag kollat klart på One tree hill och Gossip girl. Jag tyckte Gossip gril var skit bra innan men det blir lite sämre nu tycker jag. Det händer bara massa nya saker hela tiden, när mna tror att det ska bli bra så blir det dåligt direkt. haha. Men aja. Jag sak gå och lägga mig tidigt idag så jag inte blir sjuk. Fast jag vill ha varm choklad. Det kanske jag gör sen till kvällsmat!

Imon är det skolaaaaaa. Jag orkar verkligen inte det alls. Så går jag från 8 till 4 med. Bara tråkiga lektioner. Vi kanske ska till simhallen imon med. Men det vill jag inte, fast jag sak nog ta med mig vanliga gympa kläder.
Puss                                                                                                                                                          Keep i on wax - Alexisonfire

YAY!
2009-04-19 @ 14:12:05

Hemma fån matchen nu. Vi vann så vi kom trea. Vi fick medalj och allt ju. YAY! haha. Så nu sitter jag bara och chillar. Har ont i huvudet och halsen. Jag får inte bli typ sjuk nu för vi har en basket cup i helgen och jag sak på konsert på torsdag.

Jag har gjort om lite på min header. Det är ingen stor skillnad, bara bytt ut lite bilder typ. Några var lite höstiga så nu är dom lite med våriga tycker jag! Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen är det One tree hill och Gossip girl :D
Puss

Sämst.
2009-04-18 @ 22:47:20

Vi förlorade matchen idag. Bajs. Jag sög. Detta var typ min sämsta match någonsin. Har aldrig spelat så dåligt. När jag kom hem åt jag lite och nu sitter jag här. Har skit ont i huvudet och sak snart sova. ska upp tidigt imon bara för vi förlorade, så vi spelar om tredje pris imon. Om vi hade vunnit idag så hade vi kommit till final. Så nu ska jag läsa lite olika bloggar och kolla bdb sen sova.
Puss


Bilder.
2009-04-18 @ 13:32:06


Smeeeet.

<3

Men plåtarna till himmlen var slut när vi kom dit.
2009-04-18 @ 12:48:10

Igår var det jätte kul och mys. Jag och Mirre cyklade till Thilda och då gjorde vi en kladdkaka eller aa kaka och kaka mer smet typ. Men den var asgod! Sen chillade vi lite och sånt. Var i hennes rum som var asfint :D:D Jag vill ha det. haha. Sen stack vi till Thilda kompis och där var några mer typ. Kollade på film sen stack vi hem. Jag sak lägga ut bilder sen men jag har min brors dator nu.

Idag har jag kollat på The hills. Säsong 1 är klar nu. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag sitter i pyjamas nu så jag ska snart klä på mig och sminka mig. sen ska jag till göteborg och spela match.
Puss

Gottis.
2009-04-17 @ 15:36:02

                                                                                               Goooooooot.

Nu är jag sjukt mätt. Jag har gjort amerikanska pannkakor och man blev asmätt. Men dom blev skit goda! Har inte gjort så mycket idag, plockat upp på mitt rum och spelat Kycklingstuds! Jag var asbra ju. Det var aslänge sedan jag spelade det men det gick bra ändå. Haha. Ska smsa thilda med och fråga hur vi ska göra ikväll. Jag vill grilla fast vi ska äta asgo mat hemma men jag får se hur det blir. Vi kanske inte kan grilla hon henne men hoppas det. Det är mys!
Puss

When I thought that I was gonna go crazy.
2009-04-17 @ 11:13:40


                                                                                           Gammal bild.

Nu är jag vaken fast jag ville inte det. Jag vaknade av typ sågar och maskiner utanför mitt fönster. Dom håller typ på att göra om hela området. Så jag vaknade och kunde inte somna om för det lät så högt. haha. Men jag ska städa mitt rum med så det är ganska skönt att vara uppi tid då så hinner man med mer.

Idag kanske jag ska gå ut lite, fint väder. Men sen på kvällen ska jag till Thilda, mysmys. Hoppas det är fint väder på kvällen med!! Då kanske vi ska grilla. Asgott.
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0