Jag måste fånga en bumbibjörn.
2009-10-31 @ 18:37:24

shiiiit vad jag är trött. det blev ingen tina idag, pooh. hon skulle typ ha gäster och sånt så det fick bli en annan gång! har verkligen inte gjort något idag. bara chillat och suttit vid datorn. har nyss drukigt lite kaffe och kollat på bumbibjörnana, för bra. ska snart kolla på film tror jag! det suger här hemma nu med. pluttvig ska nyss till halmstad med. bajs. så nu sitter jag här i mitt mörka rum med en asnajs träja på mig (som jag ska få vid årsskiftet fick jag reda på idag XD fråga mig inte varför) det är min brors tröja. har velat ha den sen han köpte den XD hahaha. silverstein är det och den är naaaaaajs. nej nu ska jag välja en film!
Puss


För snygga.
2009-10-31 @ 11:22:24



det var sjukt roligt igår i väröbacka! kände ju som sagt ingen typ men det var kul ändå! :D hahah. jag oc mirre missade sista bussen hem men vi fick skjuts hem av felicia! asnajs. sen fick ju gå hem från kvantum. det var gaaaaaanksa kallt. och nu fick jag se mirres klasskpmisar med XD hahahahaha. askul.

idag vaknade jag av att telefonen ringde. bajs. men det var nog lika bra. ska snart äta frukost och sen göra mig i ordning för mirre kmmer hit och ska hämta sina cyklar och saker. eller ah hon tar en cykel och jag tar den andra. sen ska jag vara med Tina! :D najs.
Puss


Apart from yours.
2009-10-30 @ 10:44:47

igår var jag hos mirre. vi lagde mat. asgott. sen kollade vi på Distrubia. igen. hahaha. har sett den typ 5 gånger nu XD sen blev det en låååååångcyklen runda på min cykel. men det var asnajs. sen te. vi satt också och försökte kommma på vad vi ska vara idag då. har lite ideer i alla fall.

idag ska jag till staden med bror. måste köpa presnet till pappa. men det kommer bli senare för han är seeeeg. sen ska jag och mirre fixa oss! och på något sätt ta oss till väröbacka. ska fråga morfar XD hahaha. buss kan vi ta men tiderna suger.
Puss

If heaven and hell decide that they both are satisfied.
2009-10-29 @ 15:26:57



dag var jag och mirre på en sko-outlet typ. köpte mig dessa skorna på bilden! asnajs. lila är dom. det ser man ju inte bilden men ah det är dom! lite stora men jag får ha sula och tjocka sokar så blir det varmt med. ville ha 36or men det fanns bara en 36a?? cp. och då tre 37or. hahaha. men det ska nog bli bra. 500 kostade dom, fick reda p nu av pappa att dom brukar kosta 1300, så gaaaaaaaanska bra. cyklade ner till stan snabbt sen för att fråga på mignon om mina  vantar fanns där med icke :( poooh. nu ska jag göra mig lite mat. och sen hämta min tdwp biljet!! :D

imon är det fredag. måste till stan för att köpa prsent till pappa. sen ska jag ocg mirre till väröbacka XD hahaha. någon halloween fest typ. kommer inte känna någon. hahahahahha. men det blir kul! vi ska bara komma på vaed vi ska vara och sen hur vi ska komma dit och hem. och hitta dit.
Puss


We are the sound we don't belong so raise up your hands and sing along.
2009-10-29 @ 00:31:19








sjukt snygga bilder!! speciellt den på pappa. och ah den sista på mig. för snygga.

Mina vantar :(
2009-10-29 @ 00:20:32

har haft en jätte bra födelsdag idag! men jag tappade bort mina vantar :( bajs. det var mina favoriter med!! men fick jätte fina saker. Mire hade gjort en jätte fin bok med bilder på mig och henne! asfin :D:D på kvällen blev jag helt chockad när jag fick ett samtal från Lisa :D:D:D ååh det var bäst!! så vi snackade lite vi!! najs vare. kakan jag bakade igår var sinnes!! har den varje år typ XD hahaha. man kan inte ändra på något. jag är lite konservativ, eller heter det så? lite för avancerat ord för mig egentligen men jag tror det heter så :D

imon ska jag upp ganksa tidigt för jag sak till en utförsäljning av skor. det är typ provskor så det är asbilligt. hoppas jag hiattar några najs skor. måste ha nya skor nämligen. kan inte gå runt i mina converse hela vintern, jag fryser ju redan nu om tårna. nu ska jag snart sova. ska bara lägga in lite bilder.
Puss

Det var en gång i ett annat liv, ett annat dom mot ett annat vi och jag.
2009-10-28 @ 11:41:49

väcktes tidigt idag av mamma och bror! fick lite saker och sen fick jag somna om igen! så nu på morgoen har jag och ludvig bakat scones till fruskot. sjutk gott, lite torra bara men asgoda! så nu är mätt. man blir asmätt av sånna tycker jag. ska snart görqa mig i ordning och sen till stan för lunch lite senare. på kvällen kommer mormor och morfar hit! men nu sitter jag och kolla på the dark night med ludvig, ska inte kolla på hela. orkar inte.

Tack lisa för kortet!! asfint var det :D:D jag blev jätte glad! men du får helt enkelt lära dig dricka kaffe! hahah, och jag ska fixa min cam och ta kort på rummet! SAKNAR DIG!!! <33
Puss

I can hardly breathe.
2009-10-27 @ 17:58:09



det blev en lite promenad med Mire innan idag. tog lite bilder och chillade. askallt var det. sen hem till mig för att dricka te. nu ska jag snart baka en tårta :D till imon, jag fyller ju år imon :D:D yaaay. så jag och ludvig ska gör scones till frukost och sen blir det lunch på stan med Mirre! aaaaaaaaawsome.
Puss

They gave us two shots to the back of the head and we're all dead now.
2009-10-27 @ 10:17:02



igår efter den sjukt jbbiga träningen kom Mirre hit. det blev sunes sommar och ben & jerry half baked :D:D naaaaajs. sune var ju sjukt kul XD det var aslänge sen jag såg den med. sen typ chillade vi , kollade på bilder och sånt tyyyyyyyyyp.

idag vet jag inte vad jag sak göra (ovanligt). men det är asfint väder så kanske gå ut och ta lite bilder! det är ganksa najs. men nu skajag äta fruksot för jag är hungrig.
puss

I'm not used to it.
2009-10-26 @ 16:28:12

kom hem från stan för att tag sen. det tog lite tid innan jag hittade vad jag skulle ha men det gick till slut!! det gick sjukt segt i början. hittade ingenting och det ösregnade. det sög. men sen kom Ludvig så vi tog en kaffe på eh och sen httade jag presenter! :D najs. när ja kom hem såg jag att skolkortet hade kommit! hahaha. jag ser ganksa rolig ut fast jag blev myyyyyycket bättre än förra året. fick också ett kuvert från Lisa tror jag det var. det borde det vara för hon är den ända som är i usa som jag känner. eller nej thilda med XD haha. men jag får inte öppna det förrän jag fyllr år. alltså på onsdag :D gulligt. men nu måsye jag skynda mig. ska vara hos mirre om 13 min. måste byta om också.
Puss

As sure as night is dark and day is light.
2009-10-26 @ 11:25:50

<3
god morgon. ska snart göra mig i ordning och sen dra till stan för att köpa presenter! vet inte vad jag ska köpa bara men det blir nog bra. sen träning. ses seeeeeen.
Puss

Det är över nu och jag som aldrig gillat nostalgi.
2009-10-25 @ 22:50:41

har fortfarande inte gjort något idag typ. kollade på oth och gg innan då. det var najs. jag har fixat lite mer saker här på bloggen men inga stora ändringar precis. fixat till länkarna och profilbilden och lite sånt. jag blir typ aldrig riktigt nöjd med designen.

ska snart gå och lägga mig med. är astrött. och hungirg typ. kanske tar en lite macka innan jag sak sova. imon ska jag till stan för att köpa presenter bla. ska kolla runt lite med. har inte varit på stan på aslänge så jag måste kolla igenom affärerna. sen blir det nog träning också. måste bara boka mig på något. ska kolla nu vad som är ledigt!
Puss

Number three, never forget.
2009-10-25 @ 17:13:14



har verkligen inte gjort något alls idag. bara suttit vid datorn hela tiden typ. lyssnat igenom new moon soundtracket och lite sånt. det var ganksa bra men det är svårt och sätta in låtarna i filmen typ. men det ska nog bli bra! finns på spotify för den som vill lyssna. ska snart gå och ta mig en kopp kaffe och chill. sen ikväll är det ju One tree hill och Gossip girl! asnajs.

shit vad det är mörk ute nu med! klockan är bara fem och det är mörk redan. helt sjukt. fast den är la egentligen 6 då men ah. ändå mörkt. ´ska nog träna lite på gitarren med!
Puss

Sweet dreams are made of this.
2009-10-25 @ 14:29:37



då var jag utvilad kan man la säga. pappa kom in i mitt rum typ kvart över tolv och väckte mig. jag vaknade aldrig heller under natten så jag var la ganksa trött XD hahaha. nu sitter jag i min säng opch lyssnar på musik! ska snartgöra mig iordning. idag vet jag inte vad jag sal göra. vädret suger sp man kan ju inte vara ute precis. har inga bilder heller. jag måste ut och ta nya men det går inte idag. bajs. kanske ska spela lite amped eller dead or alive XD ahahahah. askul är det! eller gh. får se.
Puss

invalid............ hahahah
2009-10-25 @ 01:01:37

då var jag hemma. stack till mirre innan vid 8 tiden. hon hade gäster men jag fick komma :D hahaa. gulligt. men sen stack vi till stan. det var ju spelning på UH. hann bara se att band men det var najs. det är rolgit på uh, de finns så roligt folk där XD hahaha. sen chillade vi lite på stan, såg fm (hahahaha) och lite sånt! askallt var det. mina tår är askalla nu. har datorn i knät så det värmer mina ben lite!

men i alla fall, jag blev så sjukt sugen på att gå på spelningar nu!!! tror det blir the devil wears prada ändå :D:D ska snacka med brooooor. sen är det lite fler jag ska på men jag har redan biljetter dit!! asnajs kommer det bli :D nu ska jag byta lakan i min säng, det är nästan det jobbigaste som finns. så är man astrött och längtar efter att få sova och så måste man ta rena lakan. sen ska jag soooova.
Puss

I just love to hate you.
2009-10-24 @ 16:28:55



hej. igår var det skolan som vanligt sen till stan med mirre för en fika! najs. sen var jagmed Mirre på kvällen med. chillde typ. kollade på film och åt glass. fixa även lite med min blogg. ändrat bakgrundsfärgen och sen gjort kanterna runda i menyn! ska fixa på headern och längst ner också, vat inte hur bara XD hahha. men det löser sig. ska också försöka vara lite bättre på inläggen. har varit lite dålig på det nu på sistone. men nu är det lov så nu har jag tid.

Idag har jag varit och jobbat. trodde jag skulle få städa men icke :D fick vara köket idag igen. asnajs. det är så mkr roligare. plus att jag fick så mkt beröm för mina hamburgare XD ahaha. dom var fina tyckte dom! nu ska jag snart börja städa mitt rum och sen får jag se vad som händer. det är spelning på UH idag, kanske drar dit om det finns någon som vill dit!
Puss


No one gives a damn about her hair.
2009-10-22 @ 21:57:20

shit vad jobbig träningen var. men det är ganksa najs. ska snart skriva klart engekslan med. har bara liiiite kvar :D typ avslutningen. ska sova sen. börjar 11.40 imon. det behöver jag känner jag. är skit trött hela tiden. imon är det simhallen -.-'' jag hatar simhallen. men jag sak vara med ändå! hppas på lek istället för simma. jag suger på att simma. men aja. förövrigt så blev mina muffins inte goda alls :O hade inte gjort dom innan men dom smakade rööööv. åt typ 3 stycken men ändå. muffins som muffins. nej men dok var inte goda.

Jag funderar på skita i denna bloggen och göra en ny XD hahha. för jag vill inte ha detta namnet typ. men jag vet inte om jag ska göra det eller om jag gör det, vad jag sak heta iså fall. men det suger för nu har jag ju skiver här nästan ett år och då känns det lite waste att bara göra en ny. den ahde ju sett likadan ut och spnt och sen hadejag ju länkat till denna men ändå. jag får se! blir nog inte nu i alla fall. inga förslag på vad man kan heta? shit vad jag kommer få kommentarer :O det är ju huuuuuur många som helst som läser detta XD sen vill jag ha hjälp med en till sak! jag ska ha tavlor i mitt rum med bilder som jag har tagit! men jag vet inte vilka. hjälp någon? :)

okej, detta blev långt! men så blir det ibland. hoppas ingen skadades pga det. asså shit vad jag ör cp nu. nej nu ska jag återgå till engelskan!
Puss

Run away.
2009-10-22 @ 11:19:15



hemma från provet nu då. det gick faktist riktigt bra :D eller det kändes bra i alla fall. ååh hoppas jag klarar det!! har inga mer lektioner idag heller så det är asnajs. jag har nyss bakat muffins med. gott luktar det. ska snart ta en och kolla på film tror jag innan jag sak börja med engelskan. sen träning idag med! spinning. detär najs. nej nu ska jag välja en film.
Puss

Godnatt.
2009-10-21 @ 23:04:53

då var det färdig pluggat för min del! får bara hppas på att provet går bra imon. fattar ju bara inte hur jag ska klara fysik b. hahahha. det går nog det med. har inget efter rpover heller så det är najs :D fast då ska jag skriva engelska argumenterandetal. men Mirre var snäll och hjälpte mig :D tack. orkar inte med skolan mer nu. ge mig lov. jag fyller år då. yay. okej nu skiver jag bara skit så jag ska ng gå och nana nu. Lycka till imon Isabelle! TACK. skoja. hahha. jag är cp nu.
Godnatt.
Puss

Underground.
2009-10-21 @ 19:34:55


bara för det ser ut som jag har långt hår på den bilden.

sitter på mitt rum just nu och pluggar. har tagit en lite paus bara. känns ganksa bra nu faktist! kommer säkert gå bajs ändå -.- idag var skolan slapp tror jag. jag kommer intre ihåg XD vi ahde hål timma så jag, linn och sibel stack till NG:s och köpte lite mat och sen till sibel för att plugga fysik :D fick kanske inte gjort så mkt men lite i alla fall. sen gitarr. det var askul idag :D utan dina andetag spelade vi idag. najs. kanske inte bästa kent låten men den duger! nu ska jag chilla lite till och sen plugga vidare.
Puss


Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0