Hej jag är fet, men sportar ändå.
2009-06-30 @ 17:01:32


Kom hem från strande för ett tag sen med Lisa och Mirre. Trevligttrevligt fast alla somnade typ i en halvtimma eller nått. hahaha. Men det var asgött fast min nacke var lite död. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ikväll ska jjag vara med Mirre. Jag känner lite för pizza. Får se hur det blir!

Ah bilden i inlägget är det som jag skulle prova igår! haha. Det är det gula på prästkragar (i förra inlägget). Jag kom asnära :D man typ vänder på objektivet! ascoolt är det. Lite suddig blev den kanske men andå. haha.
Puss

Hej jag försöker va cool, men jag lyckas inte.
2009-06-29 @ 17:56:33


Sjuuuuuuuukt varmt. Var på stan idag och handlade lite saker, en väska, body butter, flipflop och ett armband! Najsnajs. Sen stack jag till stranden, det fick bli barnensbadstrand idag XD hahahha. Men det var sjukt varmt. Så när vi skulle hem sen så stannade vi på espresso house och köpte frapino :D asgott.

Nu ska jag prova en ny sak med min kamera som jag fick lära mig innan :D vet inte om det kommer gå så bra. Det får vi se sen. hahaha. Fast först, mat.
Puss

We've learned to run from anything uncomfortable.
2009-06-29 @ 00:26:47







Lite dålig uppdatering för mig de senaste dagarna men men. Igår var det stranden och sen på kvällen stack jag och mirre till kvantum och handlade mat och lite sånt. Stack hem till mig och lagade maten och chillade :D tag en lite promenad efter Psych med. gott.

Idag struntade jag i stranden, jag orkade inte. Solade lite hemme istället och chillade. Sen gick jag på promenix med Mirre igen fast denna gången var den liiite längre. Vi var ute aslänge men det var skit fint nere vid havet idag. Nu är jag hemma och ska snart krypa mer i min säng och sova!!
Puss

Du har ett falskt leende, jag har sett det.
2009-06-27 @ 17:01:11

hann inte skriva något igår, eller jo jag hann kanske men jag hade ingen dator i närheten. haha. Var på stranden igår då igen och solade och sånt. Sen efter det var jag med Tina! :D det var aslängesen, typ skolavlsutningen såg jag henne senast :P men ah det var mys, vi var ute lite och chillade och sånt!

Idag har jag varit på stranden med mirre. najs. Badade idag med men det var sjukt mkt brännmater som var assmå med. Man såg dom typ inte. haha. Nu har jag duschat och ska göra mig i ordning. Sen ska jag och mirre åka till kvantum och handla mat! gooooott. sen kolla på Psych :D
Puss

For what it's worth.
2009-06-26 @ 11:11:37


Idag vet jag inte vad som ska hända. Jag kanske ska till stranden men jag vet inte om jag orkar. det blåser sjukt mycket med. Det känns asgött att bara vara hemma idag. eller någon annastans men inte på stranden. hahaha. Nu ska jag börja städa på mitt rum men jag vef inte var jag ska lägga alla saker. Det får inte plats!!! asjobbigt. men det får gå på något sätt.

Igår kväll var jag hos Lisa ett litet tag och bara chillade! Vi kom aldrig på något att göra så vi bara snackade och chillade! och när jag kom hem så ´chillade jag lite och sånt.
Puss

.....
2009-06-25 @ 18:45:14

Stranden idag igen! Har bränt mig lite idag men det går nog över till imon. jag badade med fast det tog ett tag innan jag kunde doppa mig. haha., Nu har jag nyss vaknat med, har sovit lite. jag var sjutk trött och nu sitter jag och kollar på Svampbob XD hahaha. detta avsnittet är jobbigt med fast det är ganksa kul. Och just nu vill jagha glasssss, men det finns ingen hemma :( och ingen saft heller. Inte bra.
Puss

Sorry, you are not a winner.
2009-06-25 @ 00:47:52


Jag vill ha flädersaft!!

När jag skulle färga mina ögonfransar idag då så blev det lite fail. Det kom typ lite i ögonen så det sved lite och man var tvungen att skölja bort det direkt med asmkt vatten så allt försvann. haha. och jag orkade inte göra om det idag så jag gör det en annan gång! Mirre kom hit sen och typ chillade, kollade på Morden i Midsomer med från igår. Hon gick typ nyss hem och vi var ute lite innan på kvällen fast det blev askallt.

Nu ska jag gå och sova och sen imon ska jag till stranden!! Jag måste bli bruuuuun. Jag blir typ inte det men jag har blivit mer brun i alla fall. Jag måste ha lite färg innan jag ska till Grekland i alla fall!
Puss

Laugh until we cry, dance until we die.
2009-06-24 @ 17:40:49


Igår var jag på stranden förts och sen skulle jag till donken på introduktion. Jag var där i två timmar, sjukt segt. Jag fick när jag skulle jobba och mina kläder och sånt! Asfult är det. haha. Sen åkte jag och mirre till Thilda där Lisa också var. Vi grillade och åt kladdkaka och mys. Askul var det och mysigt.

Idag har jag varit på stranden igen! det var sjukt varmt så jag var tvungen att bada. Första gången i år :) det var askaaaallt. haha. Nu ska jag chilla lite och sen kanske färga mina ögonfransar XD hahaha. Får se hur det blir. Knakse inte ens kommer funka.
Puss

Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö.
2009-06-22 @ 16:46:48

kom nyss hem från stranden med mamma och jag är sjukt varm. Asvarmt var det, det blåste typ inget där vi var heller. Även om jag var så varm så badade jag inte, haha. Fast jag gick igenom det när jag skulle köpa glass! Man kan ju hoppas att man har blivit lite brun i alla fall. Jag är asvit så jag tror inte det XD haha. Var också på donken och hämtade en sak till imon typ. Måste typ läsa igenom allt och det var asmycket och det ska jag göra till imon, jag kommer inte orka.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra pannkakor! gottis.
Puss

Det är exakt vad vi vill ha det luftkonditionerade ljudet av fart.
2009-06-21 @ 23:02:54

Mina ben är helt slut just nu. Var ju ute och sprang innan idag och sen har jag också gått på promenad med mamma. Sjukt långt med. tycker jag då. Det kanske inte var så jätte långt men det var jobbigt. Sen bara chillade vi i soffan och kollade på Ugly Betty och drack te :D mysmys.

Ah just det, jag fick jobbet på donken :D:D äntligen ringde han!! Så jag ska dit på tisdag på introduktion och sen börjar tp utblidningen nästa vecka! Måste få tillfälle att säga att jag inte kan komma mellan den 8 och 15 juli men det kommer nog blir bra! haha.
Puss

Den döda vinkeln.
2009-06-21 @ 14:36:13


Hemma från en springrunda idag igen med Lisa och Mirre :D Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske bara gå ut och chilla eller något. Men först ska jag göra i ordning lite på mitt rum.

Igår kollade jag på en film, asrolig var den och helt cp typ. Den hette något med Kumar och Harolds escape from ah och sen något där som jag inte kommer ihåg. haha. Den var rolig i alla fall!
Puss

What if I say I'm not like the others.
2009-06-20 @ 19:30:33

Varit med Lisa idag då och hennes asfina dator! jag vill ha den XD haha. mysmys. Blev mest att vi chillade typ men vi cyklade till hajen eller ah lisa cyklade och sen hem och chilla igen :D haha. Men sen var vi faktiskt duktiga och sprang i skogen idag. Det känns asbra efteråt tycker jag, vi var lite inne på att inte springa men det blev det ändå!

Nu ska jag snart äta, sjukt hungrig är jag. Har inte ätit någon mat typ. Macka med nutella :D mmm. gott. haha. sen vet jag inte vad jag ska göra, vi ska nog äta tårta tror jag, det står en i kylen i alla fall :D asnajs!
Puss


Hos lisa.
2009-06-20 @ 16:22:18


Empty wall.
2009-06-19 @ 16:10:32


Blackout.
2009-06-19 @ 11:58:45

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men skit samma. haha. Har typ nyss duschat och ska snart göra mig i ordning men jag vill ha en till macka först. Jag har redan ätit frukost men det var så gott XD hahaha. störd. Får la sitta kvar vid dator lite till och lyssna på musik! Muse lyssnar jag på nu. sjukt bra! Den som är på nu är Hysteria, sjukt bra. det var nog allt jag hade i mitt huvud just nu.
Puss

You got to know the enemy.
2009-06-18 @ 22:54:52

okej, jag ska sluta lägga ut bilder på sånna blommor, men jag gillar dom! haha


Har nyss kollat klart på en film. Chapter 27 blev det. Den var asbra tycker jag. Den handlade om Mark Chapman, han som dödade John Lennon. Det var alltså dagarna innan och dagne han dödade han. Han var skit äcklig, karaktären alltså. Och det var Jared Leto som spelade han och han var skiiiiiiiiiit tjock, asäcklig. hahaha. Men den var bra!
Puss

Everyting that makes me sick.
2009-06-18 @ 18:30:09

idag har jag typ bara chillat förutom städninge då. Har sovit med, asgött var det så nu är jag pigg :D:D vet inte vad jag ska göra nu. Det känns som att jag inte gör något alls någon dag XD hahaha. men nu ska jag äta kladdkaka med mina retards till familj!

Jag känner mig lite trött på min design. Inte headern men typ länkarna och det fast jag vet inte vad jag vill ha istället. Det är kanske lite tråkigt med bara grått. Fast det är ganksa snyggt men ah jag får se! haha.

jag får ett yttligare dampryck pga att man inte kan ladda upp bilder på bloggen. Det suger.
Puss

If you let me I could, I'll show you how to bulid you fences.
2009-06-18 @ 11:56:14

frånigår.


det blev som jag sa. Gå upp tidigt och sen städa! sjukt jobbigt. Är astrött nu men klockan är inte alls mycket så jag har hela dagen på mig att göra något! vädret idag är tråkigt och det suger. man får la sitta inne och göra något idag. Vet bara inte vad. För jag känner bara för att sovaaaa. haha. Men jag får inte vara så klen.
Puss

I ani't happy, I'm feeling glad I got sunshine.
2009-06-17 @ 23:58:01


Kanonberget.

Åh jag hatar blogg.se ibland. Jag skrev ett inlägg innan idag och sen trycke jag på spara och publicera men det stod att deen hade sparat som utkast och massa skit och allt jag hade skrivit var borta, det var bara en mening som var kvar och jag gjorde samma sak igen och samma sak hände. cp. Men aja, idag har jag typ chillat hela dagen. Bakat kladdkaka med min bror och kollat på tv massa. haha. Men sen gick jag och Mirre ut på en promenad, det var bra kände jag. Sen in och spela sims, hehe, och chilla!!

Imon vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen städa eller nått. Mamma är ledig så det blir la så. haha. Men det känns alltid bra när man är färdig med städningen!
Nu ska jag sova.
Puss

Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet.
2009-06-17 @ 01:04:39

 


Sjukt najs dag idag. Varit ute typ hela dagen. Det började med stan med Lisa och Mirre. Var på tandreg och kollade runt lit på stan och fikade och sånt. Sen åkte jag, Mirre och Lisale till Varborg för dom skulle säga upp sitt jobb eller nått. Sen till en äng och tog massa kort och sen har vi typ cyklta runt jätte mycket. Till stan igen och till mig och till Mirre och till kanonberget och massa. haha. Vi har cyklat kan man säga. Har tagit massor med bilder med! Men nu ska jag soooova.
Godnatt.
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0