Ny header.
2009-05-31 @ 22:31:07


Nu har jag gjort om min header lite, inte jätte stor skillnad kanske men lite :) Blev litesommrigare i alla fall! så det var ju bra.

Imon är det skola och pluuuuuuuuuugg. Jag kan verklogen ingenting känns det som, men det är görr för vi har 80 min kemi imon på morgonen och sen 2 timmar 50 minuters rast så jag kan plugga ganksa mycket i skolan och sen när jag kommer hem med. Så det blir nog bra.
Puss

Never say "I told you so".
2009-05-31 @ 14:45:17

Då var städningen klar och nu ska jag börja plugga. Jag vill inte det. Jag vill vara ute och sola typ men jag ska plugga ute i skuggan :) jag känner att det blir lite jobbigt att ränka och sånt i solen. sen idag kommer mormor och morfar hit och ska äta mat och sånt. Mysmys. Nu ska jag plugga.
Puss

...och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin.
2009-05-31 @ 11:45:52


Jag är retard, mirre är söt.

Igår var jag med mirre :D Vi chillade typ och tag massa fina bilder. Färgerna och ljjst blev asbra tycker jag. Lite sommriga! Sen färgade jag även mitt hår igår, det se typ likadant ut som det gjorde innan fast det är lite rödare nu :D OCh det var så jag ville ha det med så det var ju bra.

Nu sak jag göra ig iordning och sen börja städa mitt rum -.- Jag orkade verkligen inte det idag, det är jätte mycket saker p mit skirvbord och jag vet inte var jag sak lägga allt för mina lådor är fulla. haha. Men jag hittar la ett ställe.Efter städningen är kemiplugg. Jag har prov på tisdag och jag har inte pluggat än så jag måstte börja nu,
Puss

Over and out.
2009-05-30 @ 14:07:55


Igår var jag med Olivia. Vi var ute ganksa mycket och sen typ stack vi till Apelvikne på kvällen. Det var några från hennes klass där men när vi kom så skulle dom dra till någon så vi följe med. Lite jobbigt bara att cykla från stan till apelviken och typ tillbaka. Menmen, han vi var hos hade sjuuuukt snyggt hus, har typ aldrig varit i ett sånt snyggt hus. Så hopas vi studsmatta och lite så, gjorde flickis :O trodde inte att jag skulle klara det. Sen vid 12 åkte jag Olivia hem till henne för jag skulle sova där och då kollade vi på Twilight!

Vaknade idag halv 1 :O inte vanligt. Sen stack jag till stan och köpte morsdag present! Nu är jag hemma, är sjukt varm oich ska snart sola!
Puss

Först kom ingenting, sen kom ingenting.
2009-05-29 @ 16:04:31

Provet idag gick skit. Kunde verkligen ingeting. Jag typ chansade på allt. Det lättaste var nog uppstatsen tror jag, hör förståelsen var helt cp. Fattade inget. Menmen det blir nog bra ändå. Sen vr jag i skolan till nu, hade tråkig lektion och jag stannade visst kvar en kvart extra :O jag trodde vi slutade 4 men vi slutade visst halv 4. Men jag blev klar i alla fall.

Nu ska jag ta något att äta och sen ska jag dra till Olivia! Får se vad vi hittar på, ta kort antagligen och sen kolla på film.
Puss

After everything has changed.
2009-05-28 @ 22:13:04


                                                            Det är Mirre som har tagit denna bilden på mitt öga!

Intervjun idag gick bra tror jag :D snackade lite men sen var jag tvungen att ha referenser eller nått så jag ska fixa två stycken och sen maila det till han! Hoppas jag får detta jobbet. Jag vil ha det.

Jag blev klar med allt som jag skulle göra utom kemi plugg då men det får jag göra i helgen. Imon är det skola som vanligt då fast med nationella prov i franska som jag inte känner mig så säker på XD hahaha. och sen ska jag vara med Olivia om det blir som vi sa! Vi ska ta kort tror jag och typ chilla. Asnajs.
Puss

Am I just too stupid to realize.
2009-05-28 @ 17:20:52

Nu håller jag på med ett arbeta som ska vara klart imon :s har nyss börjat typ. Jag har skit mycket till imon men jag skla nog hinna med allt. Jag har teknikutveckling, svenska (muntlig redovisning som jag fick idag), engelska och franska natoinella imon. Trodde jag skulle hinna plugga kemi idag som jag inte fattar något av men kanske inte. Jag ska ju till donken idag med, hoppas det går bra denna gången coh att han är där.

Nu måste jag återgå till mitt "studiebesök". Man skulle på studiebesök till ett företag men jag har inte hunnit så jag är inne på deras hemsida och skiver svaren där, allt finns på deras sida!
Puss

Lalala.
2009-05-27 @ 23:35:04


Sjuuuuuuuuuuukt snygg bild, eller inte. Men det är i alla fall en bild på min tänder! som jag sa att jag skulle lägga ut!


Var på gekås idag med Mirre då :D handlade lite olika saker bla hårfärg! Hoppaa det blir fast mamma sa att den kommer bli ljus :P men aja vi får se, annars kan man ju vara färga om det :)

Efter gekås stack vi hem till mirre och chillade, spelade sims 3 och åkte lite skateboard XD jag ska verkligen lära mig det!! Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart på bilder från New Moon inspelningen :D:D gaaaaaaaah.
Puss

Build god, then we'll talk.
2009-05-26 @ 22:10:09


Pluggat massor idag, har naturkunskap prov imon. Har inte åluggat jätte mycket men jag tror det går bra. Ska plugga imon med, har 2,5 timmars rast innan provet så då ska jag pligga och dricka oboy :D Sen ska jag till Ge-kås med Mirre! Najsnajs.

Just nu sitter jag och spelar ett spel på facebook. Har gjort en gubbe så typ får man träna den och slåss och sånt XD askul faktiskt!
Puss

Cpbarn.
2009-05-26 @ 16:56:17

Kom nyss hem från donken. Jag kan ju inte säga att det gick bra eller dåligt eftersom det inte var någon intevju. Helt cp. Jag går dit, säger till att jag ska snacka med han. Så säger dom att han har gått hem för dagen så dom ringer till han. Så får jag snacka med han så säger han att han har skivit att jag ska komma imon men han sa 26/5 så det är hans fel. Men jag ska komma dit igen på torsdag. Då hoppas jag att jag får jobbet bara för det. hahaha.
Puss


Du var min armé.
2009-05-26 @ 09:37:58


Det blåser på månen.
2009-05-25 @ 22:03:58

Hemma nu från avslutningen med basketen. Jag och pappa bakade kladdkaka till laget så vi satt och åt den. Asgod blev det tycker jag! Nu ska jag skiva ut min recension och sen typ gå och lägga mig snart XD är sjukt trött.

Imo åker den andra tandställningen av och sen efter skolan ska jag till donken på anställningsintervju :D:D Jag är lite små nervös. Och nu kom jag på att jag måste måla mina naglar, de kan inte se som de gör nu, då får jag inte jobbet XD hahaha.
Jag försöker få in en bild i detta inlägget men det cpar totalt. Så den får jag lägga in någon annan gång. Imon kanske.
Puss

Some might say.
2009-05-25 @ 17:49:26

Nu ska jag snart böra klart min bokrecension! Inte alls mycket kvar nu så hoppas det går snabbt. Sen efter det ska jag hjälpa pappa med att baka till basket avslutnigen idag och sen måste jag fixa mitt hår. Jag ser ut som ett troll just nu.

Imorse då trodde ju jag att jag började 8.10. Så var det med. Jag fårgade en i min klass och hon sa att alla skulle börja 10 så jag åkte ju så jag var där 10 men när jag kom dit så var det folk i klassrummet och läraren hade genomgång. Vi började 10 i. Men det var inte min grupp utan det var den andra men alla hade samtidigt för dom trodde att det var hel klass. Så jag hade rätt från början bara ingen annan var där XD hahaha. Alla fattar, jag vet.
Puss


Järnspöken.
2009-05-25 @ 08:39:25


Godmorgon. Inte så jätte gid för mig kanske. Jag kollade mitt schema och då stod det att vi började 8.10 så jag åker ju dit som vanligt men ingen är där. Jag ser läraren lite längre bort men han går inte till salen. heeeelt cp. Så jag stack hem XD så jag vet inte när jag börjar, hoppas 12.20. Jag får la kolla schemat nu!

Just nu sitter jag och kollar på Top model och ska snart göra mig lite te. Ska nog göra klart bokrecensioen med, så slipper jag göra den sen!
Puss

Hej.
2009-05-24 @ 21:51:40

Idag har jag skivit min bokrecension. Den är snart klar, orkade inte göra klart den, har skivit asmkt :P sen har jag typ chillat och spelat gh ganksa mycket idag. Har också hunnit med att övningsköra! Det gick faktiskt ganksa bra, förutom att starta när det lutade lite uppåt XD haha. Nu har jag kollat på en film, Allt flyter. Asrolig.
Puss

Just dance.
2009-05-24 @ 01:12:59


Lisa, Thilda och jag.


Vi förlorade tyvärr matchen idag så igen match imon och inte träning. Så nu kommer jag att vara mer aktiv hät. Tror jag! haha. När vi kom hem idag så skyndade jag mig för vi skulle hem till Bessi sen och ha typ lagmys typ. Spelade lite kubb och chillade. Dansade, ehee... hahah XD Lite tradition i vårat lag kan man säga. Eller det är mer att en dansar och alla härmar henne. Askul. Har lite bilder på det men känner att jag inte vill läggaut dom XD

Men nu måste jag sova men jag ska nog lägga mig och läsa lite i Midnight sun :D
Puss

Hoppas på McFlurry.
2009-05-23 @ 12:25:09


Lite dålig uppdatering men har inte haft tid bara. Igår spelade vi bara en match och vi vann :D Så vi vann våran grupp och idag ska vi spela kvartsfinal i a-slutspelet! Det är en ganska sen match så man fick sova länge idag igen. Om vi vinner idag så spelar vi imorgon igen, då är det semi och final. Ohc om vi vinner idag så får vi Mcflurry :D gott. Så hopas vi vinner.

Nu ska jag börja skiva min bokrecension tror jag, om jag orkar. Sen får jag la göra mig iordning och äta och sen dra. Har samling 15.20 så det är ett tag kvar.
Puss

We've been on the run, driving in the sun.
2009-05-22 @ 12:13:34

Igår var jag i Göteborg då och spelade två mtacher. Vi vann båda :D Trodde inte att det var vi som vann den andra men det var det visst XD hahaha. Sen gjorde vi oss iordning som tog ett tag för batt några var liiiite sega. Men jag, Mirre, Linnea och Olivia gick till Pizza hut och åt och sen typ chillade vi lite och så. Två stycken var på Liseberg men vi orkade inte det.

När jag kom hem sen spelade jag lite GH och sen var jag skit ttrtt ås jag gick och la mig typ :P hahaha. Idag då ska jag till Göteborg för att spela en match bara. Vi har samlig 14.20 så vi fick sovmorgon idag. Hoppas vi vinner för då kommer vi till kvartsfinal i a-slutspelet tror jag!!
Puss


She was standing there by the broken tree.
2009-05-20 @ 20:27:52Idag har jag inte gjort så mycket. Mamma frågade mig om jag ville följa med till 5:e vik och ta lite kort och det gjorde jag! :D blev några fina faktiskt fast jag hade velat ha solnedgång också, men man kan inte få allt. haha. Nu vet jag inte vda jag ska göra, chilla kanske. Ska ju spela match imon med. Jag kanske ska kolla på film nu eller nått. Är lite sugen på att baka muffins med, men jag får se. Borde inte göra det kanske. haha.
Puss

Goats on a boat.
2009-05-20 @ 16:05:27


Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0