Forgotten the taste and smell of the world that she's left behind.
2009-11-30 @ 21:56:27



heeeej. började kl ett idah i skolan och slutade sen 40 min senare. najs. hämtade mirres biljett idag med! sen drog jag till stan för att möta Mirre. köpte klänningen som jag skulle köpa! åååh den är asfin :D hahaha. tog en kaffe och chillade på stan. askul var det på stan. mkt roligt folk om man säger så XD HAHAH. jag dör. sen hem och snabbt till gekås! haha. vi var där typ i en timma bara. skulle bara handla lite saker snabbt. typ en skidjacka till mig. sen blev det lite mer saket till mig! en ljusslinga tex, med färgade lampor! asfint. sen hårfärg ch spray! najsnajs.

imon är det skola. bajs. sen måste jag plugga på engelskan! har prov på fredag. seeegt. sen vet jag inte så mkt mer. december imon ju. galet.
Puss

'cause I don't know about you but I've gotta get out of here.
2009-11-29 @ 21:50:58

Gap in the fence - Enter shikari


LYSSNALYSSNALYSSNA.
sjukt bra.

Gap in the fence.
2009-11-29 @ 19:02:25



Det blev gymmet dag ändå -.- hahaha. dom tvingade mig. men jag gjorde typ inte så mycket. gick mest runt och pratade och var irriterande XD för kul var det. tänkte dra till stan sen men jag orkade inte så jag gör det imon! ska köpa en asfin klänning!! om den finns kvar. hoppas :D har också bakat lussekatter nu. sjukt fula blev dom. men asgoda. och nyss beställde jag Enter Shikari biljett till mirre!! :D:D:D ASNAJS. åh jag längtar dit.
Puss

Don't waste your time on me you're already the voice inside my head.
2009-11-29 @ 11:18:51

Då var det första advent! mysmys. ska baka lussebullar sen idag med! asgott. mamma försöker även ta med mig till gymmet men jag orkar inte XD hahaha. jag behöver men jag orkar det verkligen inte. får se vad jag sak göra sen.

Igår var jag hemma hos Linn med lite folk. det var kul! vi chillade typ ich kollade på film. He's the girl tror jag den hette. asbra tycker jag. jag och Linn bestämde även att vi ska ta industrial snart! det är i örat alltså. men tar två hål typ där uppe på örat och sen sak man ha en stav igenom båda! asnajs är det :D blir nog nästa vecka. hppas det inte kostar för mycket bara.
Puss

Save your scissors.
2009-11-28 @ 17:16:56



hej. igår var det chill hos Thilda! hade med mig en kladdkaksmet till henne i burk XD hahahaha, för fult. men den blev ganksa god! så alla satt i soffan med varsin filt och kollade på idol och åt kladdkaka! typ första idol jag ser XD men det var najs. och thilas tacobröd var asgoda!! :D:D haha.

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att gå på promenad med mamma och sen tog en kaffe på miggen! gott vare. nu sitter jag lyssnar på musik och chillar typ! sen ikväll ska jag iväg till Linn :D myyyyys.
bajs på dig.
Puss

But tell me, where do the children play.
2009-11-27 @ 16:00:19

HEJ ALLA GLADA! hahaha. nu ligger jag i min säng och chillar! slapp dag i skolan med. på gympan skulle vi ut ocg gå med stavar men det regnade så så vi gick till Willys och sen tillbaka! haha. det gick bra. ska snart ta mig en lite macka! är lite hungirg. sen ikväll blir det kanske tacos hos Thilda eller bara chill hos Thilda! :D haha.

Igår hittade jag förbandet till Enter shikari. om det nu är någon som ska dit. Story of the year är det i alla fall. jag har någora låtar med dom men har inte lyssnat så mycket. det är typ ett emo band. får se om dom är bra! sen kommer också Underoath till Sverige igen!!! fast bara till Malmö och Stockholm. bajs. tror det ärför dom blev inställd när jag såg dom i våras. haha. då vet alla.
Puss

Asså en kladdkaka hade inte satt fel.
2009-11-26 @ 22:37:59



hej. fotoredovisningen gick bra idag! måste lägga till lite mer bilder men han gillade dom jättemycket! sa han då. hahaha. har bara chillat här hemma sen. haft tråkigt typ XD hahaha. börjar tjugo i tolv imon men ska upp ganksa tidigt för jag sak hjälpa mamma att få fint här hemma typ och ställa fram adventsaker. men nu ska jag sova! är astrött så det blir bra.
Puss

Snakebite heart with a bubblegum smile.
2009-11-26 @ 12:58:55

shit vad jobbig dag i skolan!!! nje jag skoja. had ebarta två lektioner och båda var ganksa slappa. till och med fysiklabben var slapp. det var asfint väder innan typ så jag tänkte att jag skulle dra ut och ta kort när jag kom hem från skolan. slutade ju 12. men nej så blev det inte. typ vid 12 tiden så blev allt bara grått och det började regan jätte mycket när jag skulle cykla hem :( bajs. hatar det. har nu hål i 3 timmar. har ju foto då, redovisning med! fick reda på det i tisdags att det skulle vara klart idag! hade inga bilder heller XD men nu har jag tre och det ska man ha typ! så det löste sig! vet inte vad jag sak hitta på nu. kanske spela gh. får se!
Puss

This is our decision to live fast and die young.
2009-11-25 @ 18:31:49


bild från Mirre
yoo. nu stter jag hemma hos Mirre! mys. skola idag. det sög. på håltimman blev det kaffe på blådörren! goooott.
gitarr idag med! askul var det idag. spelade någon random låt typ. jag var typ helt retard XD haha. nästa gång är det siata gången :( poooooh... men vi ska äta godis och dricka julmust!! najs. ska la dra hem om ett tag tror jag. men orkar ine cykla. min kondition har blivit säääääsmt. blir sjukt anfådd av att cykla till skolan och jag ha inte långt alls. tar la 5 minuter XD hahaha. móm ens det. nje nu ska jag sitta här och vänta på mirre ska äta upp!
Puss

So do I.
2009-11-24 @ 19:37:28

då var jag hemma och har ätit! pannkakor blev det idag! najs vare. nu håller jag på med designen till min blogg. jag har mozilla och det ser inte alls likadant ut med den som det gör med explrer. jag hatar det. den är skit ful i min men sen kollar jag i explorer och då är den bra! usch vad jobbigt det är. hahaha. ska kolla upp det där alltså. sååå kolla grna med explorer! haha.

la upp en lite bild på mig där innan med. Mirre som har tagit den! satt och redigerade den på fotoloektionen! redigerade massa bilder. eller njaa kanske inte, fyra kanske XD haha. nu ska jag också kolla vidare på mobiler!
Puss

Moving for the sake of motion.
2009-11-24 @ 16:28:11


Paint your target.
2009-11-24 @ 14:29:09



har digitaltskapande nu! sitter och gör min hemsida, redigerar bilder och lyssnar på spotify! :d naaaajs. här är en bild på mirrrrrrrrrrrrrre.
Puss

Now I'll carry on til it's over...and it's over.
2009-11-24 @ 10:28:28



började dagen med 80 minuters matte. inte kul. men vi fick en ny lärare idag så det var najs! han verkar asbra fast ibland har han "hämta grädden" rösten XD HAHAHAH. för kul. nu är jag hemmaför jag har hål till kl 12. dom andra har svenska. ska snart laga lite mat och sen dra till skolan. slutar kl 6 idag. segt. ska redigera lite bilder på fotolektione tror jag. det är chill! för övrigt så har jag inga bilder ch inte heller något program att redigera i så det kommer lite bilder från arkivet typ. hahaha. det får gå bra!
Puss

And it seems like we're on our own again.
2009-11-23 @ 22:55:06



nu sitter jag här hemma och ska snart sova! var med Olivia idag då. blev en kaffe på eh och chillade lite dör :D snckade typ piercingar XD hahaha. septum!!! hhaha. vågar inte. får nog inte heller. men ah. sen hem till henne och chilla och spela dead or alive! sjukt kul spel XD haha. sen stack jag hem. jag bror gjrde lite toast och nu håller jag på att kolla på mibiler. behöver verkligen en ny. vill ha iphone men liiiite dyr kanske.
Puss

You have no reason to celebrate.
2009-11-23 @ 14:35:48

hej. började kl 1 idag och slutade 40 minuter senare. ovärt. haha. kommer göra det varje måndag med. haha. ganksa gött men det känns lite onödigt. nu är jag hemma och har duschat, var bara tvungen XD haha. ska snart göra mig lite mat och sen kl 4 ska jag till lbs för att möta Olivia! ska vara med henne idag. mys. får se vad vi hittar på. åh det är najs att ha intetnet igen! haha. måste lägga in ny musik på min ipod med. har massa ny musik på min dator som jag måste lyssna igenom! najs äre. jag kom på en sak innan, det är snart december :O assnabbt har det gått ju. då är det snart julafton och sen januari och Enter shikari!!!! hahah. jag har blivit helt besatt av det bandet. men sjukt bra.
Puss

But he keeps on forgetting.
2009-11-22 @ 23:19:57

jag och mirre bakde för ett tag sen. asgott.

AAAAAAAAAAAAAAH!!!! JAG HAR INTERNET!! min bror är nog bäst :D:D:D jag är asglad!!! hahahaha. slipper ringa dit med. har ju inte haft internet på aslänge men nu!! hahahaha. så nu håller jag på att ladda hem massa program som jag måste ha. måste fixa photoshp på något sätt :P eller jag måste bara ha en sån kod. får köra med picasa så länge typ. kommer inte alls bli samma redigering på bilderna men skit samma.

igår jobbade jag. fyra timmar!! sjukt länge. hahaha. men det var ganksa chill för det var typ inga där på kvällen. sen hem ich fixa till mig och sen dra till Linn. där blev det tre filmer, ben&jerry, ostbågar och chips! najs var det. fast inte min glass :( skulle prova en ny och den var jätte äcklig. uuuusch. det suger när det är just en sån glass. idag har jag vait med Mirre och chillat typ! :D najs.
Puss


I'm always wishing to late.
2009-11-18 @ 19:36:14

igår var asnajs!! :D stcak från skolan kl2 och sen stack vi till göteborg. chillade där ganks lönge innan vi stack till brew house. det var kallt!!! varmt när vi väl kom in. fick stå själv de två första banden. det sög. alla andra var över 18 och var i baren. snällt. men när Alexisonfire spelade var alla med!! sjuuuuuukt bra var det :D vi sket i sista bandet för ingen ville se det och alla var trötta. sov hela vägen hem med. najs.

idag har varit cp. fick skynda mig i morse asmkt, hade ingen cykel så jag fick gå till skolan och hade 10 min på mig. kom fram till skolan och lägger in mina saker. då kommer en  i min klass och säger att lektioen är inställd. YEEEES. nej det sög. så köpte lite kaffe och chillade. sen slutade det typ med att alla somnade ju xD eller mest thilda! hahha. för söt. sen gitarr idag med. najs var det. shorline idag. nu ska jag göra något skoj.
Puss

You know there's always tomorrow and tomorrow...
2009-11-16 @ 19:36:12


Alexisonfire


yooo. jag har inte skrivit på att tag men jag har inget internet på min dator. ska fixa det snart men måste ringa och skit och det orkar jag inte. men ah snart! idag har jag varit i skolan och sen stack jag till stan men bror och julle typ :P skulle träffa Hanna sen. tog lite längre tid än väntat men sen träffades vi. haha. tog en fika och chillade. var sjukt längesen jag träffade henne! nu ska la jag chilla eller nått! haha.

Imon är det skola men ska dra tidigare för jag ska till Göteborg! :D Spelning igen. asnajs. Alexisonfire ska jag se :D:D även tre band till (a ghost of a thousand, four years strong och anti-flag) blir nog najs :D just det, igår gjorde jag och Mirre om en bild på mig och satte dit massa piercingar! Jag vill ha septum!!! hahahaha. men jag vågar inte och jag kommer bli mobbad. det var även ganksa fint med snakes och earl men nej XD hahahaha.  Mirre kan ha i läppen! eller hakan! hahha. oj vad långt detta blev men skit samma!
Puss


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, om jag hade lite hjärta att dela med mig, om jag hade lite kärlek så var den till dig.
2009-11-12 @ 13:27:26

bajs på min dator. den är helt paj typ. jag fattar inte vad som har hänt med den. jag får seriöst damp. måstre ju ha en dator!!! men ah, nu sitter jag på minbrors rum igen. dricker lite kaffe och har det chill. ska till rosenfred för att ha foto idag kl 4. bara två lektioner idag med, slutade 12. vi hade en labb på 80 minuter idag, jag och Sibel blev klara efter 20 XD hahahaha. för bra ju.

imon är det fredag! göööööööött. ska på estet sak imon med Mirre och några mer tror jag. det blir nog mys! men nu ska jag fortsätta att chilla och lyssna på Hectic! lyssna på den hääääääär. för bra.
Puss

The kids aren't alright.
2009-11-10 @ 18:51:49



nu sitter jag här hemma och har astråkigt. intenet har jag inte hellet så jag sitter åter igen inne på min brors rum. och batteriet är snart slut med. aja. hinnee nog med detta inlägget! var i sklan inna då, det sög. snart är det ugly betty och dphw med!! najs. världens roligaste inlägg! nu ska jag äta något.
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0