Lördag.
2009-01-31 @ 16:04:40

Hej. Idag har jag varit på stan, jag hittade en väska som jag har letat efter länge. Ska ha den till skolan. Sen köpte jag också ett hårspray :) Sen har jag också städat mitt rum, det är så fint nu så. haha.

Snart kommer nog Mirre hit, hon ska måla mina naglar och vi kan ju fixa lite för sen kommer Thilda. Vi ska kolla på film och spela gh. det kommer bli mys!! Nu ska jag lyssna på bra musik, haha.
Puss


Love.
2009-01-31 @ 15:54:16


I think I used to have voice, now I never make a sound.
2009-01-30 @ 22:56:43

Hemma nu efter en jobbig dag. Skola först från 8.10 till 4 fast jag gick halv 4. Då fick jag åka hem snabbt för att äta och och lägga in ny musik på min ipod och sen åka till samligen. Det gick sjukt fort snabbt att åka till Lindome :P Precis när jag skulle börja sova typ så var vi ju famme XD haha. Matchn var ganska kul och det gick ganska bra och vi vann!! :D:D YEY!

Nu är jag då hemma och är skit trött verkligen och mitt internet är helt cp och det är ingen som kan fixa det heller för att alla är retards. Menmen, nu ska jag nog stänga av datorn. Jag hoppas på fint väder imon med, för så ska jag ut med kameran lite tror jag. Jag längtar också till imon för då sak vi spela gh och äta KLADDKAKA!! :D
Puss


Times change.
2009-01-29 @ 16:18:33Slapp dag i skolan idag, två inställda lektioner i rad vilket gjorde att jag slutade kl 2 istället för 4 :D Nu har jag fortsatt med designen, fått in en profilbild med. Det tog ett tag innan jag visste hur jag skulle göra.
Nu ska jag snart börja med franskaläxan, bajs. Det suger. Kanske hinner med lite matte sen med. Och sen träning då.

Imorgon blir det stressiiiiiigt för mig. Börjar kl 8 och går till fyra, sen har vi samling med basketen kavrt i fem men så sak vi hämta tränaren på stationen fem över halv. Plus att jag ska äta innan jag åker med. Fast jag ska gå tidigare från lektionen.
Puss

Mys.
2009-01-28 @ 18:59:37

Jag har försökt att fixa lite med desigen nu men det är sen sak jag stör mig på. Menyn på sidan är för stor och det går verkligen inte att ändra. Har provat massa saker. Aja.

Idsga har jag bara slappat, slutade 14.10 idag :D Jag har typ bara suttit vid datorn och kollat på film och klipp från youtube XD haha. liv.  Fast det var mys. Men nu tror jag att jag ska göra något annt för det finns inget roligt längra jag kan göra.
Puss

Ny blogg.
2009-01-27 @ 15:57:36

Då har jag flyttat min blogg till blogg.se igen! haha. Ska försöka blogga igen, kanske kommer gå, kanske inte. Men problemet är vad jag ska blogga om. Jag får se.

Jag vet att det är huuuuuuuur många som helst som läser detta, kanske en XD haha.

Mirre vi måste fixa en header och du får hjälpa mig med designen lite! :D
Puss.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0