So do I.
2009-11-24 @ 19:37:28

då var jag hemma och har ätit! pannkakor blev det idag! najs vare. nu håller jag på med designen till min blogg. jag har mozilla och det ser inte alls likadant ut med den som det gör med explrer. jag hatar det. den är skit ful i min men sen kollar jag i explorer och då är den bra! usch vad jobbigt det är. hahaha. ska kolla upp det där alltså. sååå kolla grna med explorer! haha.

la upp en lite bild på mig där innan med. Mirre som har tagit den! satt och redigerade den på fotoloektionen! redigerade massa bilder. eller njaa kanske inte, fyra kanske XD haha. nu ska jag också kolla vidare på mobiler!
Puss

Kommentarer
Postat av: [MICKESEGNA]

Hej, mitt namn är Micke och jag driver bloggen MICKESEGNA. Jag är 15 år och älskar att fota.Jag är med i Linda Bloms fototävling och tävlar med min bild som är min kompis hund som gick bort för inte så länge sen. Bilden blev tagen bara några dagar innan hon gick bort :(. Temat var känslor och min bild har som du säkert kan förstå känslan SORG.Det skulle betyda jätte mycket om du röstade på mig, jag skulle verkligen bli så glad <3.Rösta gör du här [JAG ÄR NUMMER 5! :)]:http://lindablom.se/2009/november/foto-tavling-rosta-pa-din-favorit-bild.html#commentTack på förhand!!<3Kramar//Micke [Svara gärna tillbaka :)]OBS; Man kan endast rösta fram tills midnatt den 26 november så skynda dig!! :) Sen är det 1 röst/IP

2009-11-24 @ 21:50:49
URL: http://mickesegna.blogg.se/
Postat av: LINA PALM | Fotograf

SVAR: Tyvärr har jag inte riktigt den kunskapen, svårt att säga! :/

2009-11-25 @ 15:31:22
URL: http://linaslillaskrivbok.blogg.se/
Postat av: murre

Hahahaa XD ser att du fått en ´kommentar från din idol XD

2009-11-25 @ 15:39:38
URL: http://mirandagustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback