Bury all your secrets in my skin.
2009-09-30 @ 22:11:12



gitarren idag gick bra :D lärde oss 21 guns med green day. asnajs. sen stack jag och mirre hem till mig och pliggade lite. jag hjälpte henne med matten! hoppas det hjälpte :D är verkligen inte bra på att förklara saker. men ah tror det gick bra :D var ute och tog lite bilder med innan med den analoga. men jag kan ju garantera att dom blev bättre förra gången som det inte blev bilder. är fortafarnade lite sur på han. speciellt när han sa atr det var lite mitt fel :O att jag borde ha sett det felet men hallå, det var ju typ tredje gången jag tog kort med en analog kamera, hur ska jag då kunna veta att det var fel? han är cp.

imon då har jag en lektion på 40 min, hon var sjuk idag så hon kanske är sjuk imon med. hade vait najs. då har jag alltdå ingen lektion imon. ska nog inte till fotolektionen eftersom jag inte har något att göra och jag har ju kamerna hemma så jag får ju foto hemma istället! okrar inte cykla dit ocjh sen hem driket. nu ska jag göra engelska och sen sova.
Puss


Hide and seek.
2009-09-30 @ 15:47:24

yoo. skolan idag var gnksa slapp. och kul! hade ingen engeksla så vi hade ett jätte stort hål så vi stack ner till stan :D gick lite i affärer och sen tog en kaffe på espressohouse! köpte två nagellack, ett vanligt svart och sen ett svart matt. men nu var det så att det inte blev matt så linn skulle ta med det till stan nu ocg byta till ett annat! fick nog i mig liiiiite för mkt kaffe idag med. är helt speedad just nu XD en stor cappuccino med dubblet så mkt kaffe i. hahaha. inget mer kaffe idag i alla fall. har börjat gilla det. sjukt  gott är det :D fast mkt godare att köpa än göra själv. nu ska jag snart dra till mirre och sen till gitarren :D sen blir det plugg.
Puss

You are someone els.
2009-09-29 @ 10:36:26



jag har damp just nu. fick ju den analoga kamerna av min lärare elle ah lånade. han satte i filmen ich allt åt mig så jag änkte ju att det var rätt. men nej. jag har tagot sjukt många bilder och ahde tagit massa bilder till projektet och allt. blv typ nöjd med. eller jag tror det, det såg bra ut i linsen i alla fall XD haha. men ah så idag så gick jag ut och tog lite bilder för jag skulle ta slut på filmen men den tar ju aldrig slut. så öppnade jag luckan där man sätter in filmen och då hade han ju inte satt den rätt :O så jag har inge bilder nu. ASNJAS!!!! seriöst, jag är asarg på han. har lust att sänga kameran i väggen.
Puss


I am still right here.
2009-09-28 @ 19:34:21

studiedag idag då. najs. var med mirre för vi skulle ta bilder till fotoprojektet! gick till ett ställe där vi har varit innan men så kom polisen :S blev sjukt rädda XD hahahaha. så sa dom att vi inte fick vara där för det var förbjudet område typ. det hade tydlogen varit folk som hade ringt till polisen och sagt att vi var där XD haha. det var ju i och för sig på ett järnvägsspår men det använs inte längre för det är jätte gammalt.

sen stack vi hem till mig och gjorde kaffe och pluggade lite matte. så nu är jag där amn sak vara. sen var det träning! step funktionell! askul var det men jobbigt. men det ska det ju vara :D nu ska jag spela amped :D naaaaajs!
Puss


Go tell all your friends that this is the end.
2009-09-27 @ 21:59:40


NU är jag klar med mitt rum typ :D har bara tavlorna kvar. är verkligen skit trött nu. gick upp ganka tidigt för vi skulle till ikea. var däe aslänge för det var mycket folk. sen när vi kom hem så började vi sätta ihop möblerna dirket och det har vi gjort typ heöla dagen. eller jag har lgat över allt till de nya möblerna och gjort det fint med :D det är jätte fint nu. mysigt. det blev ett nytt skrivbord, två hyllor och en byrå! sen lite små saker typ. ska visa bild någon gång om jag orkar :D

imon ska jag ut och ta kort med mirre till mitt fotoprojekt eller vad man ska kalla det! sen kl 5är det träning :D najs. har inte varit så nyttig dom senaste dagarna XD haha. klockan är jätte lite och jag är skit trött. ska nog snart sova. ska bara kolla på lite bloggar fösrt :D
Puss

No, not this time.
2009-09-27 @ 02:50:50

klockan är mycket och jag sitter uppe. mirre stack hem för ett litet tag sedan. vi har typ chillat och lite sånt. var ute lite innan och tog  bilder med den analoga som jag har lpnat. har verkligen ingen aning om hur bilderna blir och jag kommer ju få reda på det på torsdag!!! aslångt. hoppas dom blir bra i alla fall! sen kollade vi på film :D najs vare.

jobbet idag gick bra! det var inte så mkt att göra eller nått så det var chill. hem sen då och chilla. kollade på filmer när jag var liten XD hahaha. sjukt kul. men det roligaste var ju när mamma och pappa skulle på punkfest XD hahahaha. seriöst. pappa var sjukt rolig efter festen. imon är det IKEA med madre och padre för att köpa lite möbler till mitt rum! yay.
Puss

Jobb.
2009-09-26 @ 10:36:43



har typ nyss ätit frukost och ska jobba om en och en halv timma! igår kväll kollde jg på film, tretton blev det. hade inte sett hela den så jag gjorde det igår då. den är la sådär typ. lite jobbig. ho är ju cp ibland. men ah. ska jobba till kl 3 och sen hem och chilla och göra mig iordnng. sen vara med Mirre! ska vara med henna typ lämge för dom har typ gäster. vi får se vad vi hittar på :) har inte så mkt mker att säga för nu ska jag gå och ta bort mitt nagellack och klippa naglarna lite. hatar att man inte får ha nagllack på donken. det suger.
Puss


We'll sit and sing a song of what we did wrong.
2009-09-25 @ 17:12:08

hej. nu sitter jag vid min brors dator. jag orkade sätta på min så det fick bli så. hade ingen idrott idag ehller så jag slutade tidigare :D najs. fast jag hade ju tagit med min gympakläder och allt. brukar inte göra det men idag hade jag ju stt en påminnesle och allt så har vi ingen idrott. men det var ganksa najs. så jag stack ner till satn direk efter skolan och mötte bror! var och köpte en ny töjning, 5 mm. sjukt tjock är det :O kommer inte få igenom den XD hahha. blev lite sugen på kaffe så det blev en sväng till espresso house med. satt och chillade i någon park, där alla fyllon sitter XD men den det är aschill där. ludvig skulle repa sen  så jag cyklade hem. så nu sitter jag här och har tråkigt. vet inte vad jag ska hita på men någon får man la hoppas!
Puss

He's not around, he's always looking at men.
2009-09-24 @ 22:32:17


                                                                                   ärmanretardsåärman.

yo. lånade hem en kamera idag då. najs. fick typ en ganksa gamal för han hade inga andra men jag tror det är typ samma :) fick med mig två filmrullar med så jag kan ta asmpnga bildeR! vill ha massa bilder som jag kan framkalla och sånt. det är kul. har pluggat engelska idag och övat lite på gitarren. kollade på how i met your mother med bror innan med :D sjukt kul är det. haha. men nu ska jag nog gå och lägga mig snart. är trött. har sovmorgon imon med. yay. sen vet jag inte vad jag ska göra. får se.
Puss


I know a ghost.
2009-09-24 @ 14:57:09


har hål timma nu i fyar timmar så jag har nyss bakat muffins :D fina är dom. det är asmkt choklad i dom men jag gillar det. ska ha foto sen kl 4 och då ska jag låna hem en kamera så jag kan göra fotouppgiften vi fick. vi ska ha tre bilder med temat portätt. jag vet en bild i alla fall. kanske en till. får se hur det blir. ska snart göra mig lite mat med. har bara ätit två mackor idag och lire smet XD hahha. försov mig ltie med. brukar gå upp två timmar inna jag börjar när jag har sovmorgon men idag så vaknade jag en timma innan så jag fick lite panik. men jag klarade det :D haha. jag har för övrigt inag bilder heller typ. har inte varot ute och fotoat på jätte länge. det får det bli ämdring på! ah, detta är då muffinsarna!

gitarren igår var asnajs med! vi håller på med Hurt med Johnny cash (gillar den mer med nine inch nails men aja). det är svårt men kul :D övade lite på det innan med. ska också göra min engeksla läxa med -.- jobbigt.
Puss

I'm comin' home.
2009-09-22 @ 18:16:36

hemma från skolan nu! lutade digital skapnade nätsan två timmar tidigare så jag, linn, clara och thilda stack hem till thilda och gjode kaffe och muffins :D goooooott. sen var det foto. det gick bra. var i mörkerrummet och blev riktigt nöjd med min bild :D yay. har också kommit på vad jag sak göra på foto arbetet! nästan i alla fall. nu ska jag byta om och cykla till mirre och där efter Bodybalance :D har aldrig varit pådet innan men jag hoppas det är lite chill för jag har sjukt mkt träningsvärk i låren nu från igår XD hahah. sen måste jag trän på gitarren och göra engeksla läxa.

aa just det! Enter shikari kommer till Göteborg :D:D:D:D:D YAAAAAAAAAAAAY! 10 januari. ville gå på dom nu i november men det var i köpenhamn så jag orkade inte men så nu i göteborg. asnajs. ska kanske på paramore med med Mirer och thilda i stockholm :D måste bara snacka med mamma och pappa först. kanske sksa dra till the devil wears prada med och sen har jag ju biljett till alexisonfire :D mkt konserter men jag gillar det :D
Puss

I won't say anything.
2009-09-21 @ 15:40:32



chill skoldag idag. tag ju klasskort idag med. känns som att jag inte blev bra XD sen enskilda med. det hatar jag verkligen, plus att man ska sitta helt cp med. har varit hemma nu ett tag och vet inte vad jag ska göra. kanske öva lite på gitarren. har ju inte gjort det än. ah det får jag göra. sen ska jag på bodypump med Mirre!
Puss


Goats on a boat.
2009-09-20 @ 23:04:53

nu sitter jag i mitt rum och det är najs :D har pluggat matte idag, fattade typ inget men jag tror det blir bra. sen gjorde jag och ludvig mat. gott böev det med. har chillat sen typ. kollat på one tree hill och sen kom Mirre hit en stund och vi spelade GH. askul. sen blev det chill med te och spotify! så nu ska jag lägga mig och läsa Midnight sun och sen soooooooova.

Imon är det skola och vi ska ta klasskort. hoppas man blir bra detta året. förra året såg jag helt cp ut XD haha. sen är det bodypump! najs.
Puss

But I let you decide.
2009-09-20 @ 12:53:24






dålig uppdatering jag vet. jag har bara inte haft tid. igår tapetserade jag typ hela dagen och sen stack jag till stan med bror och åt pizza :D najs vare. sen hemmakväll för att hyra film med Mirre och thilda. 17 again blev det. den var asbra! thilda hade varit duktigt med och gjort en kladdkaka, sjukt god var den :D och klaffet vi gjorde till med choklad i. mummaaaaaaaaaa. sen gick vi en lite promenad.

idag har jag inte gjort s¨mkt. Mitt rum är färdig tapeserat :D asfint är det! tycker jag. kanske visar någon bild sen. nu ska jag lägga över bilder till datorn så jag kan lägga ut några i inlägget :D sen plugga matte -.-
Puss


It's getting closer now.
2009-09-18 @ 23:07:37


hej. har bara chillat ikväll. det var ingen hemma heller så det var aschill. var och hanalde lite kycklig och pasat som jag kunde äta (cpföräldrar som inte lämnar någon mat) nej jag skoja. det gick ju bra :D nu ska jag nog kolla på film. jag är inte så trött. så nämligen ett tag innna! najs vare :D
Puss

....
2009-09-18 @ 15:09:51

jag är död. igår var det nollning! den var sjukt kul!! roligare än förra året med. jag, linn och thilda träffde en skön person XD hahaha. jag och linn snackade med han sjukt länge. det var kul. vet inte riktigt om allt han sa var sant, menmen. hade ingen cykel så pappa fick hämta mig.

idag då, var det ju vandring i åkulla eller till åkulla kanske. vandrade ju typ 1.5 mil eller nått :P eller 1 kanske det var, långt vard et i alla fall. men det var ganksa kul. vi gjorde nudlar på spritkök och hade mysigt. nu är mina ben döda och jag ska hjälpa till att tapetsera mitt rum!
Puss

Jagharingabilder.
2009-09-17 @ 12:44:24


igår var det gitarr! skoj. inte lika kul som förra gpngen men ändå kul :D det var en ny med igår. inte bra alltså. dålig musik känner jag. när jag kom hem var det plugg och ta ut allt i mitt rum. har också rivit lite tapeter! naaaaajs. ska flyta ut min säng också typ idag eller imon så jag får sova i vardagsrummet! hahaa. tv :D

idag började jag 11.20 och slutade 12.00. värt. nej inte så. helt waste. men jag ska till fot lektionen med kl 4. ska bara vara där i en timma för sen är det nolning :D najs. ska också till stan snart för att titta på mirres klass XD sen chill på stan. men nu ska jag äta mat.
Puss

I ain't got no fight in me.
2009-09-15 @ 21:38:51

tjo. idag i skolan så börjde vi göra typ hemsidor lite snyggare typ! askul var det :D foto sen då. chill var den. ska nog vara i mörkerrummet nästa gång för jag och emma fixade film så vi kan göra det! najs. här hemma har jag typ rensat ut hela mitt rum. det är astomt. eller jag har lagt ner alla böcker och saker i lådor och sånt. jag sak tapesera om här i helgen så jag var tvungne att tar ner allt. vi ska ty pmåla med något först för det är massa fläckar som kan gå igenom tapten typ. jag har ingen aning vad jag gjor där XD haha. men jag har fyllt tre flytt lådor med skit. undra vra allt det ska få plast. det löser sig nog! imon är det skola och sen gitarr! som jag ska träna på nu :D måste bara lyssna klart på denna låten!! måste lära mig denna :D
Puss

I've used my lungs for everything but breathing.
2009-09-15 @ 10:02:13



då var första lektionen avklarad! jobade sjukt mkt idag. men jag låg ju lite efter s¨det var ju bara bra! kom ikapp nu. nu har jag hål till kl 12. så jag ska foxa något att äta sen innan jag åker tillbaka till skolan. men nu får jag hitta något jag kan göra. kanske läsa lite. håler på med midnight sun! :D najs är den. men ah. det var la det. hahha. fint väder idag så hoppas vi får gå ut ioch fota idag på lektionen men jag tror inte det.
Puss

I think we're all gonna blow.
2009-09-14 @ 21:35:24

tja. träningen idag gick bra! det var mkt jobbigare idag än förre gången :P vet inte varför. kanske inte är riktigt frisk än. är lite förkyld XD haha. men ah det gick bra i alla fall. vi chillade litsen efter tröningbe, stid utanför och snakcade ett tag men sen körde vi. sen stannade jag och Mirre och snackade sjuuuukt länge :P kom hem typ 10 i 8 och träningne var slut halv 7. hahahha. men det var så najs väder ute fast sen blev det kallt. inte najs.

imon är det skola då, 8.10-18. hatr ett hål efter första lektione så jag kanske måste göra lire matte då. ligger lite efter. på foto lektionen tror jag vi ska framkalla :P det var inte så kul, men det funkar. nu ska jag snart nana!
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0