Ont i foten.
2009-03-31 @ 17:56:04


Yoo. Igår var jag lite klantig och stukade min fot. Det var helt cp för den var typ inte det först. jag kunde likson gå på den och allt men sen typ när jag var hemma och hade ätit och duschat och allt då började den svullna upp och göra skit ont. Men jag kan gå p den nu i alla fall :D Jag kunde typ inte det imorse. Idag var jag också på tandregleringen, dom sa att jag sak ta ut tandställningen om två gånger :D:D det är typ två månader, men det går snabbt!! Hoppas jag. haha. Nu ska jag redigera lite bilder sen ska jag plugga engelska!
Puss

Döda armar.
2009-03-30 @ 17:13:42

Jag var med på gympan ändå som jag typ ångrar nu. Jag är helt död i mina armar. Vi hade body pump eller nått. Det var skiiiiit jobbigt. Mina armar skakade hur länge som helst efteråt. Jag kunde typ inte cykla hem sen XD Var helt vinglig. hahahaha. Nu är det la lite bättre! Och snart ska jag träna, jag måste verkligen lägga mig tidigt idag. Jag har spelat på tre matcher på fyra dagar, haft denna jobbiga gympa lektion och nu ska jag träna. Jag är trött. haha. Hoppas bara Mirre ska cykla med, annars får jag cykla själv och det är joobigt.

Imon ska jag till tandregleringen :D Jag tror han som har hand om allt ska säga när jag får ta ut min tandställning :D:D Hoppas snart!! Åh tänk så skönt när man inte har den längre :D Asgött! Men nu ska jag ta ett tuggummi och sen byta om.
Puss

Kiss.
2009-03-30 @ 11:38:48

Nu är jag hemma från skolan. Jag hat bara haft två lektioner och nu har vi hål timma till 13.40. MEn då har vi idrott och sen efter det ska vi ha matte men jag tror inte vi har den lektionen. Så jag vet inte om jag orkar åka ända till Atletica för att ha gympa. Jag får se hur det blir med det men nu ska jag ätaaaaaaaaaaaaaa.
Puss

Hej.
2009-03-29 @ 21:22:07



Kollade igenom lite bilder innan, hittade denna :D denna dagen var mys!! Dagen efter julafton. Asfint väder med :D Det är mirre som har tagit bilden :D

Fail.
2009-03-29 @ 14:33:03

Asså min dag idag har varit liiiiiiiiiite fail haha. Först idag hade vi samling kl 8. Jag var där typ 7.59 och det var ingen där. Dörren var lårt och allt. Sen fick jag ringa Jennifer och fråga var hon var, då låg hon sov och trode att klockan var 7 så hon kom ju lite sent. Sen kom en till och sen stid vi aslänge och väntade på dom andra :P hahaha. Sen då när vi skulle åka så hade vi ingen coach så vi fick coacha själva. En hade glömt sin väska för hon hade varit på fest med en till i laget så om var ju kanske inte jätte med i spelet, eller joo det var kom jag på nu XD hahah. Vi förlorade matchen.

Fick skjuts hem, skulle öpnna dörren. Gissa vad jag hade glömt? joo mina nycklar. Pappa och mamma var inte hemma, dom åkte skidor och var på spa typ :P Ludvig var i Göteborg. Då skulle jag ringa till mormor och fråga om jag kunde hämta nycklen, hon svarade inte. Morfar kunde hämta mig, han hade annat att göra. Ingen va ju hemma heller. Så jag satt utanför mitt hus ett tag sen var jag verkligen skit hungrig så jag fick gå till Statiol och löpa en macka. Sen provade jag att gå till mormor och se om hon var hemma. Det var hon inte men jag stod utanför typ i några minuter för det var så varmt där och sen kom hon :D:D JAg blev skit glad XD haha.

Nu är jag hemma och chillar! Kollar på en film som går på tvn och äter godis :D Är skit trött så jag kommer nog somna snart men det är gött :)
Oj vad långt det blev XD haha. Inte jätte intressant kanske men jag skrev ändå.
Puss


Bild.
2009-03-29 @ 14:19:16


Love lockdown.
2009-03-28 @ 17:14:39

Kom hem nu från donken. Var där med Bessi och Jennifer. Vi stack dit efter matchen. Eller först spelade vi, sen var hjaf tvungen att sitta i sekretariatet, det sög. Sen stack vi till donken :D Efter det fick jag hem där ifrån. Så nu har jag typ skoskav XD hahaha.

Nu ska snart mirre komma hit, då måste jag platta och våffla mitt hår lite. JAag ser lite röten ut just nu XD haha.
Puss

Lööööööööördag.
2009-03-28 @ 09:51:51

Godmorgon. Idag när det är lite ljusare ute ser färgen bättre ut :) så det är ju bra!! Men jag tycker det är lite för brunt men nu är det rödare :D Det blir nog bättre sen med hoppas jag!!

Idag ska jag spela match kl 12. Sen måste jag verkligen städa i mitt rum, det ser helt cp ut här. Sen vet jag inte. Får se vad som händer!
Puss

Inte nöjd.
2009-03-27 @ 22:18:17

Skiiiiiiiiiiiiiit också. Idag har jag färgat mitt hår. Först tyckte jag att det blev ganska bra men nu ser jag ju typ att det är brunt :O det vill jag ju inte ha. Fast mamma säger att det inte är det men det är de. Åååh nu är jag inte nöjd. Hoppas det blir typ lite rödare när jag har uschat eller nått. Jag vill inte brun, jag vill ha rött!!


Svartvitfärg.
2009-03-27 @ 18:14:27



Jag har tråkigt. Jag sitter hemma och lyssnar på musik och har nyss gjort klart denna bildern. Det var svartvit frppn början men sen har jag färglagt den i photoshop :D det blev ganska bra ändå, fast man ser ändå att det inte är som rätta färgerna men skit samma :) fast nu ser jag att jag har glömt göra munnen XD hahahha. Det såg jag inte innan. hahahahha. Lite fail. Men jag orkar inte gör om det.
Puss

Everyone looks so good from here.
2009-03-27 @ 17:07:23


Vi var alla en gång små.
2009-03-27 @ 15:19:18

Kom nyss hem från stan nu med Lisa :) Det är skit gött att sluta tidigt ju :D Har gått på stan ett tag och kl är inte ens 4 då jag egentligen skulle sluta. Men jag köpte ett par byxor från Gina Tricot, jag får se om jag behåller dom, sen köpte jag hårfärg och schampo. Schampot gör så att håret bli rakt :D:D Hoppas det funkar!! Då slipper jag platta det så mycket och då blir det inte så slitet. Jag beställde klipptid med, typ på påsklovet. Ganska långt kvar men skit samma.

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Jag ska först äta något sen får jag se hur det blir :) Men jag ska lyssna lite på spotify :D
Puss

Things have changed for me.
2009-03-26 @ 09:11:56

Nu har jag fixat spotify :D:D det är verkligen skit bra!! Man har ju typ alla musik som finns nästan :D asbra! Så nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart platta och våffla håret. Sen ska jag iväg till skolan. Sen måste jag jem snabbt och äta och plugga franska för sen har jag match. Jag kommer behöva sitta uppe hela natten och plugga idag. Menmen, jag måste ju klara det. haha. Kanske inte kommer något mer inlägg idag, jag får se!
Puss

If you talk you better walk.
2009-03-25 @ 20:21:52


Just nu håller jag på att plugga franksa -.- det suger. Men jag har prov på fredag och jag är ju inte precis jätte bra i franska så jag måste plugga ganksa mycket. Men annars idag har jag inte gjort så mycket. Gjort våfflor :D:D Det är ju våffeldagen idag! Dom blev skit goda, fast inte dom i botten. Sen jag har läst lite med. Spännande spännande.

Nu måste jag tillbaka till pluggandet och musiken! Sovmorgon i morgon med :D Men jag slutarkl 4 och ska spela match sen kl 7. Vi skulle ha samling kl6 men sen sa han att det var bra om man kom halv 6 för att gå igenom massa skit, får se om jag orkar det.
Puss     
London beckoned songs about money written by machines - PANIC! at the disco

När det blåser på månen.
2009-03-23 @ 21:15:17

Hemma från träningen nu. Det var ganksa kul idag faktiskt men det var jobbigt. Det är typ inte så pfta det är jobbigt på våra träningar :P Man får typ inget av det men idag var det bra :D Så nu är jag klar, ska bara bortsa tänderna sen ska jag lägga mig och läsa lite och sen sova. Jag ska lägga mig tidigt idag så jag inte är så trött imon :) Plus att börjar 10.10 imon med så jag har sovmorgon!

Det jag vill ha nu är sommar, långt lov, nya kläder, ny inredning och sånt i mitt rum, lite mer städat på mitt rum och kladdkaka. haha. Men mest sommar :D:D Jag orkar verkligen inte med skolan just nu, vill bara ha sommarlov!!! Det är asgött. Så har man ledigt ganska länge och behöver typ inte tänka på något, eller kanske att skaffa pengar med annars typ inget. Och sen är det ljust typ hela dagen och det blir inte så kallt. GAAAAH, vill ha det nuuuu!!
Puss

Måndag.
2009-03-23 @ 16:59:42

Idag är jag verkligen sjukt trött. Jag har typ varit nära att somna varje lektion. Det kan bero på att det är asfint väder och jag bara sitter inne i skolan från kl 8 till 4 med typ inte långa raster. När det är fint vill man vara hemma!! Eller aah ute kanske. Förövrigt sög skolan med.

Nu har jag inte gjort så mycket hät hemma, ätit lite och snart ska jag åka och träna. Hoppas det blir roligt idag. Sen ska jag nog läsa lite i boken, sjukt bra är den :D:D Jag är på den sista delen nu!!

Imorgon har jag sten prov. hahaha. Läraren ska alltså lägga fram massa stenar på ett bord så ska vi gå runt där och skiva ner namnen på dom. Ganska onödigt tyvker jag. Varför ska man kunna det? Det är typ inget man behöver sen. Fast det är typ inget av det jag gör i skolan :P haha. Typ bara engelska och svenskan ibland.
Puss

Du vet bara inte om det än.
2009-03-22 @ 20:34:50


Your revolution is a joke.
2009-03-22 @ 20:12:52

Idag har jag bara chillat typ hela dagen. Kollat på desperate housewives, alice i underlandet, one tree hill och gossip girl :D hahaha. Lite tv. Sen har jag läst med, den är spännande nu ju!! :D asbra.

Imon är det skola -.- jag orkar varkligen inte det. Helgen tog verkligen slut jättefort. Det kändes som lördag idag men det var det ju inte. Aja, om tre veckor är det påsklov :D Tror jag ska till Göteborg då eller någon annan gång. Måste ha nya kläder. Så jag ska spara pengar nu, typ inte köpa något förrän jag ska dit.

Och just nu sitter jag och lyssnar på bra musik :D Alexisonfire är det nu bara för hans röst är bääääääääst. Han sjunger verkligen skit bra!! Fast det känns jobbigt att sjunga samtidigt som man spelar trummor :P det gör han i underoath med. Fattar inte hur dom klarar det. haha.
Puss

Mannen med den vita hatten.
2009-03-22 @ 12:50:03

Kom nyss hem från Kullvik. Vi spelade match där idag! Vi vann men jag sög. Som vanligt nu mera. Vet inte varför men ibland blir det la så. Nu ska jag typ bara chilla hela dagen för jag är skit trött. Kanske kolla på film eller nått och läsa lite :D Boken är verkligen jätte bra :D:D Tyckte den var lite seg först men inte nu!! Nej nu ska jag hitta något att äta och leta upp något annat att kolla på på tvn än något dåligt tecknat på nickeloden XD hahaha. Bästa kanalen ju!
Puss

Chill.
2009-03-21 @ 23:58:49


Denna bilden är verkligen jättefin tycker jag :D Ni är bäst! <3

Då var jag hemma från Lisa :) det var chill, vi satt typ snackade massa och åt godis. Känner mig rätt mätt nu. haha. Jag gillar att vara hos Lisa, det är asmysigt där. Speciellt köket XD fast vi var i källaren och där är det också bra! hahahah. Nu är jag klar för att sova så jag ska bara läsa ett kapitel och sen sova! Ska upp tidigt imon för vi ska spela match, samling 8!!!!!! för jobbigt. Men det blir bra!
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0