We are shadows.
2009-08-31 @ 22:29:17


Var ju i hallen innan jag sncka med don. det gick bra. så nu går jag inte i basket längre. känns lite konsigt men ändå ganksa skönt. jag tycker bara lite synd om han, det finns typ inga kvar i laget och det kanske inte ens blir något lag. men jag hoppas det! aja men det löser sig.

var ute och tog lite bilder innan i regnet! ble några bra faktiskt. så det kommer la några  bilder med droppar på kanske :P lite tråkigt kanske men hoppas ni överlever!

har nyss duschat och ska gå och lägga mig nu! börjar 8.10 imon och slutar 18. inte kul. men det sista är kul :D sen vet jag inte vad jag ska göra. mamma ska ha symöte här hemma halv sju så jag vill ju helst inte vara hemma XD hahaha. annars får jag la stänga in mig på mitt rum (som vanligt) hahaha.
Natti.
Puss

 


Speak up dear, cause I can not hear you.
2009-08-31 @ 17:07:49


då var muffinsarna klara! :D fina blev dom med. jag har inte smakt än, tänkte vänta på dom andra :D som typ kommer nu. snart ska jag iväg till hallen och sncka med Don :S nervööööös. ska säga att jag inte ska fortsätta i baskteten. har inte tid plus att jag har tappat intresset. har spelat det i jag vet inte hur många år. en då onsdag ska jag köpa kort på atletica! så jag ska träna där :D
Puss

Lets just live through this lie.
2009-08-31 @ 15:01:43

sjuuuuukt jobbig dag idag i skolan. nej jag skoja. verkligen inte jobbig. började 10.10 och hade bara två lektioner! så det var najs :D är hemma nu och vet inte vad jag ska göra. kanske baka! det är ganksa kul och alla i familjen blir glada!! haha. tror jag ska göra choklad muffins med chokladbitar i. gottis. får gå och handla lite då.

igår så beställde jag och min bror billjetter till Alexisonfire!!! :D det kommer bli naaaaaaajs :D dom är sjukt bra. har typ lyssnat sönder en asgo låt nu i typ en vecka XD Rough hands heter den! lyssna på den här. den 17 November spelar dom i Göteborg! någon mer som ska dit kanske? och sen aksnke det blir The devil wears prada med den 5 November. jag får se :D
Puss

These hands will always be rough.
2009-08-30 @ 17:22:03

hemma från springturen nu då. eller för ett tag sen. haha. det gick ganksa bra faktiskit! så det var gött. när jag kom hem så hade jag fått en sån där elektrisk flugsmällare XD hahaha. askul. jag hatar när det är massa djur hemma så det är asbra! hahaha. jag måste prove den sen, har inte hittat något djur än. ska leta sen. Nu ska jag börja med matten. hopaps jag blir klar snabbt. sen får jag se vad jag gör. något sköööööööj. hahahaha.
Puss

En nolla i mängden.
2009-08-30 @ 14:11:46


yo. idag har jag städat mitt rum!! jag har städat sjukt noga med. det är jätte fint! eller det är fortfarande saker man jag vet inte var jag sak lägga dom nu. och jag har till och med tagit bort alla mina gosedjur :O stort steg. hahahahahha. har också lagat en lampa på mitt rum så nu är det asmysigt att sitta vi datorn! det är så ljust och bra.

sen eller snart ska jag ut och springa med Mirre! det blir najs. känner mig så urform typ. inte bra. efter springturen blir det plugga matte -.- cp. men jag kollade lite snabbat på den innan och det såg ganksa lätt ut!
Puss

Let's hope it's got a happy ending.
2009-08-29 @ 22:44:49

hejsanhejsan. glömde ju säga innan att jag var på stan innan idag med. köpte ett par träningskor och träningsbyxor! skorna var jättefina, svarta och rosa :D det blir najs.

nu har jag nyss kollat klart på en film. det blev What happens in Vegas. asbra var den tycker jag. jag gillar sånna filmer! lite rolig. haha. nu vet jag inte vad jag ska göra. typ kolla runt lite på internet och typ gå och lägga mig snart. är astrött. och imon ska jag städa mitt rum och plugga matte -.-

Litenytt i bloggen med! gjorde en ny header innan. jag gillade verkligen inte alls den andra jag hade, fast jag hade inte tänkt att ha den men bara tills jag gjorde en ny! men jag gillar denna jag har gjort nu :D kommer säkert vilja ha en ny snart igen, jag blir aldrig nöjd typ XD mne nu får jag ha denna! hahaha.
Puss

Utan dina andetag.
2009-08-29 @ 17:07:35


Igårkväll var jag med Mirre! chillade, kollade på film och åt B&J! najs var det. isag har jag varit på jobbet! det var ganska chill för det var inte så mkt folk idag. men jag fick städa idag -.- fast det är inte så jobbigt. men inte lika roligt som att göra hamburgare! det är kul :D haha. skulle vara med Olivia sen men det sket sig. får la vara en annan gång! :D så jag vet inte vad jag sla göra men jag kommer nog på något! kanske göra en ny header? får se!
Puss

On sleepless roads, the sleepless go.
2009-08-28 @ 17:32:29


skolan var slapp idag. Lärde oss lite nya saker på wabdesigen :D kommer inte ihåg det nu men det blev bra i allafsll :D hahaha. på gympan var det vollyboll. jag sög. haha. det var ingen direkt som var bra. men det var kul! ska vara emd Mirre idag! ska nog kontakta henne nu tror jag. hade hoppats på att hon var inne på msn men icke! haha. nej men jag ska ringa. eller smsa. så så ligger det till nu.
Puss

It's nice to met you sir.
2009-08-28 @ 10:27:55


Sovmorgon idag! börjar 11.40. asnajs. Ska snart gå och göra mig i i ordnng. jag gick upp liiiite för tidigt kanske XD hahaa. jag ve inte varför men jag gillar att ha mycket tid på mig när jag har sovmorgon. har bara tre lektioner idag med. sen vet jag int vad jag ska göra. får se. Innan idag så var det en långben som typ jgade mig :O jag är asrädd för sånna, eller jag tycker dom är äckliga. men nu vet jag inte var den ör så det r lite läskigt. haha. ska döda den änr jag ser den. ¨h vad jag är snäll!
Puss

What are the clouds running from.
2009-08-27 @ 21:08:30


Fotolektionen var riktigt kul idag! vi använde analoga idag! asnajs. så vi fick lära oss att ställa in ljuset genom exponeringsmätaren eller nått! det gick nog ganksa bra. eller jag har faktisit ingen aning men vi ska framkalla i mörkerrummet på tisdag :D naaaajs! jag har ingen anig hur skärpan blev, vi skulle ställa in den själv med. och man såg typ inte skillnaden. ahahha. men jag tror det blir bra. Jag och hon jag var med lyckades typ ta sönder en :S men den var typ paj från början för näör vi skulle stänga ett lock till kameran så gick det av en plast bit. men det gjorde inget sa han! hahha.

har fixa lite till på bloggen. allt är som jag vill ha det nu med menyn och det men inte att det är grått mellan inläggen. hahahha. man kanske inte kan få allt. men jag ska söka lite på det. ska nog lägga in lite mer saker. får se hur det blir! oj detta blev ganksa långt. jag tror verkligen att alla läser. hahaha.
Puss

Don't know what I want.
2009-08-27 @ 15:31:49


framsain är där uppe och baksidan här nere. cille få som jämte men det gick inte. poooh..

lite dålig uppdatering jag vet. men nu ska jag försöka skriva lite mer!! igår var jag och köpte mig en kalender som jag har gjort klart nu :D ganksa fin? hahaha. jag gillar den. jag ska snart åka iväg till rosenfred för att ha foto :D askul!! sen är kl 6 och man vet inte vad man ska göra. kanske skiva ett inlägg. hahaha. bloggen ser ju ut som den gör. men jag ska fixa lite till med den. den headern ska jag ju verkligen inte ha men får ha den nu tills jag gör en ny :D vet inte hur jag vill ha bara men det löser sig. ska även lägga in lite bilder i menyn! nej men nu ska jag fixa till mig lite sen draaaaa.
Puss

HJÄLP!!
2009-08-25 @ 22:28:58

okej. just nu ser min blogg cp ut. jag vet inte riktigt hur jag ska göra XD hahaha. men dey löser sog nog!! jag försöker få mellanrum mellan inläggen och menyn och sen mellanrum i menyn :P någon som fattar? hjälp snälla!! :D hahaha. jag har gjort som man ska typ men det funkar inte. okej, antagligen ha r jag inte gjort rätt. men aja. jag får fixa imon. den får se ut så nu.
Puss

-------
2009-08-25 @ 09:41:23

hej. skolan började idag och den är inte slut än. men alla hade typ valt svenska c så do har lektion nu och jag har ett hål på typ tretimmar. men jag sla nog dit till lunchen typ! jag tror dom var klara kl 11 så jag dra la då typ :) slutar sen kl 6. ska till rosenfredskolan då. asjobbigt att cykla dit ju. och vi har inte lång rast mellan. men jag tror det blir bra! har också en tre timmars  lång lektion idag!! den är lite jobbig. men det kanske är kul på, det vet jag inte. men nu får la jag göra något så att tiden går snabbt. haha.
Puss

Hear you me my friend.
2009-08-24 @ 22:09:36

lite dålig uppdatering av mig dom senaste dagarna. haha. men idag har jag varit med tina :D var fösrt på stan och kollade runt lite. köpte frapino och gick en promanad. träffade lite folk vi kände med :D skoj. sen hem till tina och chilla typ! snacka, datorn, promenix och sånt. hahahah. nu sitter jag hemma och har nyss duschat. ska snart gå och lägga mig. det är ju skola imon!! haöv 9 börjar och går till kl 6!!!!! cp. man ah det är foto sista lektionen så det blir nog kul :D Nu ska jag kolla runt lite på internet oh sen nana!
Puss

That's what you do when you don't have a past.
2009-08-24 @ 11:28:34


godmorgon. det är så lungt här hemma nu. bara jag här! asgött. mne sitter och kollar på Kyle xy :D det var skit länge sen jag kollade på det så jag har missat massa avsnitt. det suger. måste typ foxa dom boxarna :D haha. ska kolla klart på det och sen göra mig i ordning. sen ska jag vara med Tina :D najs. det är alltid kul. ah det var la det.
Puss

I was so scared of everyting.
2009-08-23 @ 20:51:36

good evning! satt innan med mama och pappa i soffan och åt lite glass! gott. satte på en film med men den sög så vi bytte till en annan :D jag kollde i tio minuter sen slockande jag. vakdnade sen av eftertexterna XD hahahaha. trevligt sällskap jag var! så nu är jag typ helt borta. jag kommer ju typ inte kunna sova på natten idag. får la kolla på eb film till, inte för att jag har kollat på en redan men ah. haha. nej nu bara jhag svamlar.

Imon är det ingen hemma när jag vaknar :D naaaaaaaaaaaaajs!!! det är sjukt gött. sen ska jag vara med Tina. sista dagen innan skolan börjar med så men måste göra något kul! hoppas vädret är najs med. då blir det bra.
Puss

There's always another day.
2009-08-23 @ 16:45:01


yoo. har försökt att logga in innan idag men det har inte funkat typ. helt cp. men jag har inte gjort något speciellt idag. kom nyss hem från en lite promenad med mamma och pappa XD hahha. åkte bil till apelviken och sen gick vi runt lite där. det var ganksa segt. nu vet jag inte vad jag ska göra. kanske hjälpa till med maten (a) då är jag ju ganksa snäll. hahahaha. ska bara lyssna klart på alla låtar som håller på att ladda på youtube!! najs är det.
Puss

If you wanna play it like a game well come on, come on let's play.
2009-08-22 @ 15:45:55


Jobbat idag igen. kom hem för ett tag sen! har bränt mig ännu mera iadg XD hahaha. det gör sjukt ont och sen är min nagel helt cp. igår typ började det blöda när jag jobbade men nu gör det asont :O det känns som att den är typ lös. cp i alla fall. fick sluta lite tidigare idag med för det fanns inget att göra typ i slutet så de var gött :D tio minuter men ändå. nu har jag ingen aning vad jag ska göra. kanske fråga mamma om hon vill gå ut och foto lite :D hoppas det!!! men jag ,åste äta en macka först!
Puss

To live on the other side.
2009-08-21 @ 22:10:39

sov lite innan och nu sitter jag på mitt rum och chillar typ!! ätit lite glass och kollat på vm XD hahaha. inte riktigt kollat kanske men suttit i soffan när det var på! jennifer frågade innan om jag ville följa med och bada sen kl 11?! kah får la se. det är typ ingen jag känner men om jossi följer så kanske jag följer med :D menmen. asså jag är sjutl varm just nu. jag gissar på att det är datorn. jag måste typ gå till frysen att tag XD hahaha.der är najs. men vilket intressant inlägg detta blev! jag har bara inget att göra. eller jag sitter på msn och snckar med folk. snackar med Lisa :D det är kul.
Puss

IT'S A HAPPY SONG.
2009-08-21 @ 17:35:40


från igår! där ser ni håret. där är det kanske liteblått i pga redigering men ah det är rött. haha. jag såg helt retard ut på den bilden så det fick bli lite mer retard av det. men det ser ju ganksa verkligt ut XD

heey
. jobbat idag. det gick bra :D fick stå i den stora köket idag. alltså fick jag göra andra hamburgare! typ qp, mcfeast och kampanjsakerna! askul. men jag har bränt mig asmkt. det sviiiiiider. men et går nog över snart! kom på att jag inte har visat mitt hår heller. får se om det funkar att ladda upp en bild idag. haha. nu ligger jag i min säng och lyssnar på en ny låt med paramore! asnajs :D nu ska jag kanske sova. får se.
Puss

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Fotobloggar bloggar Bildbloggar
RSS 2.0